- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Kizártnak tartom, hogy ne legyen konstrukciós változtatás az iPhone 5-re. Hogy hogy oldják meg, azt nem tudom, de hogy semmit ne változtassanak az új modellen egy ilyen botrány után, az szerintem teljességgel lehetetlen. Persze, így is rekordeladás, így is hatalmas kereslet, de szándékosan kiadni ugyanezzel a konstrukciós defekttel egy készüléket az nagyon nem lenne rendben.
-
skajwa
senior tag
Egyáltalán nem értelmetlen és nincs itt szó semmilyen összeesküvés-elméletről. Nem azt mondtam, hogy van olyan aki csak a fehérre vár, hanem azt, ha kadják sokan lesznek akik lecserélik a feketét a fehérre. Hozzáteszem, ha a fehéret is antennagate-tel adnák ki valószínűleg akkr is vennék Egyébként magam is kizárólag apple termékeket használok már több, mint 2 éve, ezért is tartom lehetetlennek a "nem megfelelő árnyalatú fehér" kifogást.
-
Ricardo
titán
"Kissé megint pontatlan volt a hír, arról van szó, hogy alul a home gombot nem tudják annyira fehérre megcsinálni, mint az előlapot. Más árnyalatú nem lehet, mivel nagyon elütne az előlaptól."
Erről beszélünk. De ha az előlap eleve nem lenne fehér, ahogy eddig sem volt az (a fehér készülékeknél sem), akkor nem lenne ilyen gond. most valahogy mégis inkább szívnak vele
-
vans?
őstag
Ez oke, de (lehet, hogy nagyon buta vagyok) nem ertem, hogy a festek milyen tulajdonsaga kulonbozik ennyire, hogy a feketet meg a zoldet mondjuk meg tudjak csinalni egy kocsin tokeletesre, egy maisk szinnel meg meg honapokat szarakodnak.
szerk.: hat eloben meg nyilvan nem lattam.
-
vans?
őstag
Mondjuk szart tenyleg nem szoktak kiadni a kezukbol, szoval igy azert erthetobb, ha tenyleg nehez megvalositani. Faszan neztek ki az eddigi szifonok feherben, ez sosem fog ugy kinezni, a kepeken legalabbis gagyibb hatast kelt, hogy elol is feher.
Azert egy autonal nehezebb megoldani a festest szerintem, foleg hogy ott altalaban sok fele szinben meg kell csinalni.
-
DeFranco
nagyúr
1:3 And Steve said, Let there be light: and there was light
1:4 And Steve saw the light, that it was good: and Steve divided the light from the darkness
1:5 And Steve called the light iPhone 4 White, and the darkness he called iPhone 4 Black. And the evening and the morning were the first day -
Bluegene
addikt
ja az alma még programokban s jobb mint a galaxy s
szal sebesség+programok apple,
kijelző, ár, galaxy s
ezért végtelen vita melyik a jobb, kinek mi a fontos, de mind1 hagyjuk is
, a végén megtámadnak
, vakinek pedig fontos hogy ne egy olyan nagy lapát palacsinta legyen mint a galaxy, szal végtelen vita, be is fejeztem
-
Bluegene
addikt
kár pedig fehérbe még tetszik is
na mind1 úgy tűnik én galaxy S-t veszek
a mammuthban ki lehet próbálni a kettőt, ott a galaxy s mellet az iphone 4 és nekem személy szerint jobban tetszik a galaxy s(árban, menürendszerben, kijelzőben és sztem kinézetre a galaxy a jobb, sebességben az alma, igaz laggfix-el behoz vmit a galaxy)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest