- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
Közben kiderítettem.
A CECT shop csinál minden mobilnál egy vizsgálatot, csak így küldik el, hogy biztosan rendben legyen. ( németek ) Igen, simán egy kisebb 6"-os mobillal vetekszik a mérete..#45: simán kezelhető egy kézzel is, több segéd is van hozzá a mobilon és tényleg nem vészes a mérete, sőt kisebb mint a Galaxy A9-em volt..
az eu-s MIUI meg szinte semmiben sem tér már el a stock androidtól, max hozzátesz jó dolgokat!#49: nem tudom te milyen MIUI-t láttál, de ez egyáltalán nem ilyen mint amiket te leírtál...
S7 edge mellett:
-
Sebhelyes
senior tag
Nem tetszik, mert az iOS mániájuk sajnos nemcsak a kinézetre terjed ki, ami orvosolható lenne, hanem az összekutyult beállításokra, ami miatt 3-4 helyen kell keresni mindent, meg erőforrás managementre is, ami miatt mondjuk képernyőfeloldáskor kapok meg értesítéseket 2 órával előbbről, mivel épp nem méltóztatik futtatni mondjuk a Gmailt a háttérben az X helyen végzett beállítások (autostart permission, lock in memory stb.) meg a 3GB RAM dacára, mert ...csak. Persze a MIUI appok gyönyörűen futnak mindig, a MIUI Forum app spamek ...izé akciós értesítések sosem késnek
-
Sebhelyes
senior tag
Jó ez a kütyü ha valakit nem zavar, hogy mindig 2 kézzel kell használni. A kis kínaiak a hangszóró kérdést is megoldották, nem úgy, mint a Sharp, aminél az fosch volt. Teljesítmény ott van, képernyőidő is elfogadható ekkor képernyőhöz, az egy buktató a MIUI
-
Upo
addikt
válasz
babosmiki #43 üzenetére
Megnéztem a videót. A kezdeti beállítások nem az eu rom miatt nem jelentek meg, hanem mert már valaki megcsinálta, és nem tudni hogy még miket állítgatott. Én biztos egy factory resettel kezdtem volna, saját telókon mindig azzal kezdem.
Amúgy nagyon ott van a teló. Nem tudsz esetleg valami ismertebb telót mellé tenni egy kép erejéig? Talán még a nexus6-nál is kisebb, pedig a képernyő nagyobb a mixen. -
Upo
addikt
Itt is van, és kiegészítők is hozzá.
-
dementor
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #40 üzenetére
Pontosan ez lenne a logikus üzletmenet. Úgymond megszondázzák a piacot.
-
-
meganers
csendes tag
válasz
PhilBrick #32 üzenetére
Pontosan. A Xiaomi alelnöke pedig a napokban azt mondta, hogy semmit se keresnek a telefonokon. Szóval ez (a telefon) valószínűleg marketingfogás - egy kicsit ötletesebb, mintha óriásplakátokon hirdetnének.
-
dementor
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #31 üzenetére
Ha jelzik, hogy folyamatosan kapható a készülék, csak több a várakozási idő a szokottnál akkor teljesen rendben van.
-
wolfman
veterán
Eleve ez egy új koncepció, nincs káva, pontosabban picike, nagy felületű kijelző, érdekli őket, hogy mennyi ember lesz rá vevő. A samsung hajlított kijelzője sem csúnya, de ennek ellenére megosztja a vásárlókat.
babosmiki: Teljesítményre mit mondasz rá ennyi idő után? Mennyire lehet megakasztani, belassítani?
-
-
-
PhilBrick
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #31 üzenetére
Szerintem az 3 nullával kevesebb(1,7 milliárd) és bevétel, nem nyereség.
-
-
válasz
johnny500 #10 üzenetére
Sokaknak nem okoz problémát a B20 hiánya,de ez szolgáltató függő.Ha mondjuk valaki Telekomos,az vidéken gyakorlatilag b@szhatja a mobilnetet,Sok helyen ahol nincs 4G ott csak 2G van,Telekom sose volt 3G szempontjából túl nyerő.Pl errefelé (dél Fejér) szinte nincs is 3G,a Telekom 800MHz beröffentése után lett csak notmális mobilnet mindenhol.
De ezt már vagy egy csomó Xiaomi cikk alatt kitárgyaltuk. -
babosmiki
addikt
Tesztre nincs időm, de pár eddigi tapasztalatot szívesen megosztok!
Élőben gyönyörű készülék, de vigyázni kell rá! Az akksi brutális, az első töltés után több mint 2 napot ment, 6 óra kijelző idő mellett! Magyar nyelv van!
Telefonáláskor az új hangszóró nélküli technika teljesen rendben van, bőven elegendő a hangerő és a minőség is! Kicsit más, ennyi. A kamera teljesen ok, gyenge fénynél kevés kicsit.. A többit inkább nézzétek meg: [link]
-
-
-
babosmiki
addikt
Én már péntek óta boldog tulajdonosa vagyok ennek a "megvehetetlen" készüléknek...
-
citkar
addikt
válasz
Depression #12 üzenetére
Vagy tényleg nincs rá szüksége. Bizony létezhet ilyen lehetőség is.
-
Most tudatosult bennem, hogy relatíve milyen olcsón adják a Mixet.
Persze, hogy viszik, mint a cukrot. -
Venyera7
senior tag
Várok addig, amíg teli nem lesz a polc, ami jót tesz az áraknak ès èn is veszek egyet, talán február környèkèn már lesz is egy.
-
Pubszon
veterán
38
-
wolfman
veterán
Úgy látom a következő készleteket ugyanazzal a kamu fotóval akarják kiüríteni.
-
no more
veterán
töretlen az érdeklődés (nem úgy, mint a kijelző)
Ezen felnevettem!
-
johnny500
tag
Ez a B20 probléma hol, kinek okoz és milyen problémát?
Debrecenben lakom szoktam járni vidékre is a környéken sehol nem érzem a b20 hiányát.
-
citkar
addikt
Mindenhol azt olvasom mennyi idő alatt fogyott el. Viszont sehol sem leltem arra, hogy mégis mennyi fogyott ilyen gyorsan, erről tud valaki információt?
-
Norb€€€
aktív tag
Nem tudom mennyire szándékos, de marketing szempontjából igen csak jó fogás. Nem lenne annyira exkluzív, ha bármikor be lehetne rendelni. Így még az is megpróbál rácsapni, akinek amúgy esetleg nem kellene feltétlenül, ill. a hírportálok is írnak róla egy-két sort minden héten
-
->Raizen<-
veterán
Kapós kis telefon, szerintem elfogadnék egyet, csak nem lenne kedvem kivárni amíg megérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó közel káva nélküli koncepciókészüléke ismét elérhető lesz, lehet fogadni, hogy ezúttal hány másodpercig tartanak ki a készletek.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest