- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
válasz
csocsoszán #88 üzenetére
Gratula, üdv a klubban!
-
babosmiki
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #51 üzenetére
Valahol el kellett férjen az a majd 6,5 colos kijelző..
Élőben nem sokkal nagyobb mint az S7 edge, de a kijelző, na ott látszik a különbség.. -
babosmiki
addikt
Közben kiderítettem.
A CECT shop csinál minden mobilnál egy vizsgálatot, csak így küldik el, hogy biztosan rendben legyen. ( németek ) Igen, simán egy kisebb 6"-os mobillal vetekszik a mérete..#45: simán kezelhető egy kézzel is, több segéd is van hozzá a mobilon és tényleg nem vészes a mérete, sőt kisebb mint a Galaxy A9-em volt..
az eu-s MIUI meg szinte semmiben sem tér már el a stock androidtól, max hozzátesz jó dolgokat!#49: nem tudom te milyen MIUI-t láttál, de ez egyáltalán nem ilyen mint amiket te leírtál...
S7 edge mellett:
-
babosmiki
addikt
Tesztre nincs időm, de pár eddigi tapasztalatot szívesen megosztok!
Élőben gyönyörű készülék, de vigyázni kell rá! Az akksi brutális, az első töltés után több mint 2 napot ment, 6 óra kijelző idő mellett! Magyar nyelv van!
Telefonáláskor az új hangszóró nélküli technika teljesen rendben van, bőven elegendő a hangerő és a minőség is! Kicsit más, ennyi. A kamera teljesen ok, gyenge fénynél kevés kicsit.. A többit inkább nézzétek meg: [link]
-
babosmiki
addikt
Én már péntek óta boldog tulajdonosa vagyok ennek a "megvehetetlen" készüléknek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest