- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
thiclyoon #23 üzenetére
Értem én, értem, de nem egészen egyszerűen alapvető, józan paraszti eszet igénylő gondolkodás, hogy ha egy esemény bekövetkezhet, noch dazu várhatóan be fog következni (mert éppen a fejlesztői döntés alapján törvényszerűen eljön az ideje), akkor már előre gondolok rá???
Ne is mondd, tudom a választ... Találkoztam már nyolc biten tárolt házszámokkal, négy biten tárolt közterületfajtákkal (hatósági nyilvántartásban!!!) tizenhat biten (előjelesen!!!) tárolt fizetésekkel... A legpikánsabb viszont az a társkereső volt, ahol egy bájton oldották meg a következők kezelését: fiú/lány, keres-e fiút, keres-e lányt, életkor (2**5+18 alapon). Aztán senki sem értette, hogy (bár volt külön 45+ kategória) miért esnek ki a tagok az ötvenedik születésnapjukon...
MaCS
-
válasz
thiclyoon #10 üzenetére
Sajnos nem vagyok fejlesztő, de tanultam, és dilettáns szinten éppen 40 éve programozgatok. Azt meg már az elején a fejembe verték, hogy olyan nincs, hogy valami majd mindig elég lesz -- ne zárjam be a kódot a jelen korlátai közé. Ami mellesleg tisztán előre látás kérdése, nem jár áldozatokkal.
A MS korlátozása pedig már bőven abból az időszakból származik, amikor egyebek mellett a Y2K is megmutatta, hogy a jövő eljön. Számomra érthetetlen ez a korlátos szemlélet -- akárcsak ez a 100-as limit.
MaCS
-
Igen, és pont erre utaltam: anno agyatlanul megalkottak egy rendszert
- egy nevetségesen alacsony felhasználási értékkel,
- amit by design bebetonoztak.Valahogy nem számítottak arra, hogy a 15 talán nem lesz elég. Nem 15 program, hanem 15 lehetőség, amiből egyes programok (Dropbox és az összes felhőkliens és persze egyebek) helyből egy féltucatnyit einstandolnának, egymást kiszorítva.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Revolut
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Nyaralás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest