Új hozzászólás Aktív témák
-
Újoncka
aktív tag
Ez mindenre igaz
Még a nőkre is xD
Egyenlőre ezzel szemezgettem valami hasonlóra vágyom külső állapot ügyileg! A belsőhöz meg viszek egy szerelőt
-
Sandrew
őstag
-
Psychonaut
veterán
Miert lenne buta osszehasonlitas? Az altalanos kovetkezmenye annak, hogy ha egy bizonyos tipusbol keves van, hogy a szervizelese dragabb lesz. Ergo: jobban megeri gyakori kocsit venni, mint ritkat. Nem ertem, hol a problema.
Rovernel pont nem igy van, oke, elismertem mar, igazad van. Amit kijavitottam az elozo hozzaszolasodban, hogy attol, hogy van hozza alkatresz, meg nem valik gyakori kocsiva.
Tenyleg nem ertelek.
-
Psychonaut
veterán
Dehogynem, MO.-n nincs tul sok belole (azt csak csendben jegyzem meg, hogy F Astraval meg Swifttel Dunat lehetne rekeszteni) - talan a masodik szeriabol meg van ertekelheto darabszam, a regebbit tenyleg csak elvetve latni. Az meg, hogy UK-ban meg mashol sok van, nem valami relevans, mert onnan meg rajon az alkatreszre a szallitas, vam, AFA, stb.
Alkatreszbol lehet, hogy sok van, oszinten szolva nem vagyok tisztaban a hazai Rover alkatreszpiaccal. De szerintem a fent emlitett ket tipushoz sokkal egyszerubb alkatreszt talalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest