- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juditta_56
aktív tag
Igen, úgy néz ki. Elmagyarázta egy kedves fórumtárs. Mindig tanul a zember...
-
Juditta_56
aktív tag
Hmmm... Mi a hibaüzi?
A Samu meg az almás telefontulajokon kívül mindenki dühöng, rootolt telefonon egyáltalán nem indul, az elején - ahogy olvastam a visszajelzéseket a play-en - még a független telefonokat sem engedte regisztrálni az új appból. Ez utóbbit már biztos javították(?), mert nekem már ilyen problémám nem volt. -
albinolynx
senior tag
Olyan kis kellemetlenségem van, hogy néha a yt-nál csak teker-teker, majd ha jól emlékszem csatlakozási hibát dob. Reboot és egyből működik. Lehet nem is telefon probléma, hanem yt kliens...
Csak emiatt próbáltam volna valami új rom-ot. Ettől eltekintve minden hibátlan, gyári flashelt rom. Most, hogy így leírom, engem is meglep... -
-
pietrrr
aktív tag
Basszus, annyira nyilvánvaló, és nem jutott eszembe a factory reset
Pedig nem vagyok tech-analfabéta
Mai szemmel ár-érték arányban vmi Honort vennék, valsz 6X-et, de az azért jóval drágább, mint a kiváló Dogink, na meg persze nem szögletes...Szerk:
Te milyen kameraszoftverrel értél el javulást? Én a Camera FV-5-öt használom, de ezzel is kukába való képeket csinál. -
pietrrr
aktív tag
Nekem is működik Xiaomi fülhallgatóval meg JBL fejhallgatóval is!
A kamerája egy kalap kula, de ez sajnos a legtöbb kínai telónál így van.
Nekem az ujjlenyomat-olvasója krepált be már régebben, de szerintem még így is megérte az árát. Elég jó előlap/képernyő aránnyal rendelkezik, a formája (szögletessége) nálam kb etalon. Tud valaki egyébként hasonlóan szögletes minőségibb telefont?Csak a jövőre való tekintettel.
-
MrChef
aktív tag
Mostanság kezdenek felbukkanni a specifikációban a Doogee F5-nél jobb, árban (nekem) versenyképes telefonok. Lesz az 2 év is, mire lecserélem. Az nem izgat, hogy a szifon miért csak 1 simkártyát kezel - talán azért, hogy mindjárt két készüléket vásárolja, ha két szimkártyád van - de hogy a jollyjoker androidos telóknál is terjedjen a hülyeség, az már kiveri a biztosítékot.
-
MrChef
aktív tag
Ez az öszvér megoldás nagy baromság. Az ájfon egyébként csak 1 db SIM-kártyát kezel. Hányszor látok ájfonosokat elővenni a vacak 2. telefonjukat... Nekem is van privát és céges telefonszámom (SIM-kártyám), ez ma már szinte alap.
A megoldás az elektronikus SIM-kártya lesz majd vmikor. -
Juditta_56
aktív tag
Köszönöm, igen, én is így gondoltam. Fájlkezelőm van (TC meg az SD Maid-é), a tárhely-ürítést az OTG-re azokkal meg tudom oldani (fotók, egyebek).
SD-t majd Sincerity-től rendelek, ha megjön, majd jelentkezem.
Még egyszer, köszi a segítséget! -
MrChef
aktív tag
Szia!
Átlátszó tokok közül nekem ez vált be.
Másik típusú átlátszó is volt nekem, de az nem illeszkedett feszesen.Az alább belinkelt fekete-piros tok is van nekem. Tényleg elég erős, az alapja a fenti átlátszó tok, csak feketében. (csak ha ezt a fekete-pirosat használom, nem fér bele a telefon az övre szerelhető tartóba)
-
kovjoe
aktív tag
Szóval. Közben megtaláltam a megoldást, így leírom, hogy másnak már ne kelljen ennyit szenvednie. A probléma onnan indult, hogy két 64 bites windows 10-et futtató, illetve egy 32 bites windows 10-et futtató gép van nálunk használatban. Én a 64 bites asztalin kezdtem, és itt sehogy sem sikerült felismertetni a doogee F5-öst, aztán a másik 64 bites notebook jött, természetesen ott sem történt semmi, végül a 32 bites notebook. Nagy meglepetésemre az csont nélkül felismerte. Ekkor kezdődött a nyomozás a külföldi fórumokon, mert jobban megnézve és összehasonlítva a két rendszeren az eszköz tulajdonságait kiderült, hogy valamiért az mtp-t nem akarja felismerni a rendszer. A megoldás le kell tölteni a Media Feature Pack csomagot a Windows 10 N és KN kiadásai számára, majd Gépház/Eszközök/Eszközök és nyomtatók, megkeresed az F-tel jelölt eszköz, jobb egérgomb/Tulajdonságok/Hardver fül rányomsz (klikk) az F5-re, azaz ahol a típus nem android phone, illetve USB-vezérlők, a felugró ablakban általános fül alján beállítások módosítása gomb. Ismét felugró ablak Illesztőprogram fül, Frissítés gomb Illesztőprogram keresése a számítógépen, majd Választás a számítógépen található illesztőprogram-listából, végül mtp usb-eszköz, és lőn világosság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest