- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juditta_56
aktív tag
De rég jártam erre, bocsánat!
Természetesen Doogee F5.
Banggood EU
Azóta már sajnos kikapcsolt állapotban sem veszi a töltést... -
Juditta_56
aktív tag
Aminek csak a közepén van egy kis darab ragasztó, az is szépen hozzáhajlik a telefonhoz, és - majdnem - tökéletesen ráfekszik. Amelyik meg telibe van ragasztva, az egyáltalán nem áll el tőle. Nekem nagyon beváltak - van vagy négy ilyen -, nincs összekaristolva a kijelző, pedig nincs rajta üveg, vagy fólia. Kétszer már leesett a teló (konyhakőre és betonra), de a toknak köszönhetően nincs baja.
Egyetlen hátránya, hogy nem látszik a készülék elegáns vékonysága, de nekem ennyit megér a biztonság.
Használok egy sima szilikon hátlapot is gyűrűvel, azt csak egy vékony, becsúsztatós bőrtokba teszem, de f.sok is, amikor abban van.
Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák, baromi unalmas lenne!
Ja, a lányom telójához nagyon drága lenne a szerviz, úgyhogy megkísérlem legariztatni, bár nem sok reményt fűzök hozzá, de próba-cseresznye, tudom, hogy bánnám, ha meg sem próbálom. Tavaly júliusi rendelés, az egy évbe még belefér, persze az akksihiba - ha az - esetén adott egy hónapba nem. -
Juditta_56
aktív tag
Köszönöm
Én még nem használtam a két sim-et, egy 8GB-s öreg sd kártya van bent, de most letöltöttem a Star Wars-t (60,- Ft-ért muszáj volt megvenni) és elfogyott a tárhely
.
Hogy kell átpakolni a cuccost az OTG-s penre? Csak simán át kell másolni? Van rajta egy csomó minden, ami az appoknak a telepítése során került oda. Azokat, gondolom, először a belső tárhelyre kell átcsalogatni, csak nem tudom, hogy hogyan. -
Peaceliker
addikt
6.0 ra kíváncsi leszek...mármint hogy lesz-e
xda-n kiakadtak, hogy nem lesz, majd egy FB bejegyzés szerint júliusban megérkezik....na az ugye elmúlt, meg lassan augusztus is.
Sajna annyira nem felkapott teló, hogy custom ROM legyen rá. De igazából ezzel is használható, még üzemidő is elfogadható nagyjából, csak azzal elvileg jó lenne, ha jól olvastam. Meg memória kezelés javul, bár itt nyers erővel oldották meg a 3GB sztem mindenre elég. Több napja háttérbe rakott játék ha előveszem egy pillanat alatt nyílik és a félbemaradt animációt is folytatja
kamera fókusz sztem nagyon tré, náha nagyon nem jön össze neki, közelre meg szinte soha
-
akos727
senior tag
Hát lehet az iránytű is talán, vagy az, hogy alacsony pontossággal pozicional a telefon es ezert kesve mutatja, hogy eppen merre jarsz. Sajnos a kinai telefonok gpse sohasem a tokeletessegukrol volt hires, bar lekopogom, hogy a csaladban levo ket f5 jol teszik a dolgukat es a wifivel sem tapasztaltam kulonosebb problemat. Egyszer nem kellett meg ezt az airplane modos dolgot csinalnom, h csatlakozzon.
Bugfixekrol kb soha nem adnak tobb infot, majd nézni kell needromot, ott talán lesz vmi, esetleg xdan, de ezek a kínai fejleszok alig tudnak angolul, igy ne szamitsunk sokmindenre
-
Juditta_56
aktív tag
Az az ott alul, az FpSwitch és Photograph gombok? És ha "open" akkor megnyitja, ha "close" akkor nem, vagy mi? De nekem openen van mindkettő, és csak néha-néha ugrik fel néhány app az ujjlenyomatos nyitásnál...
Ezt én már kérdeztem egyszer, hogy "miért piros", de igazából nem jöttem rá, hogy micsoda...
Igaz, nem is nagyon keresgéltem a megoldást. Kösz előre is, ha valaki végre felhomályosít!
Még a végén nem fogok tudni aludni... -
kmarci25
veterán
Igen, csak ezt már próbáltam, most pin kóddal oldom fel. Majd kipróbálom úgy is, hogy átállítom valami másra (pl. mintára vagy csak sima söprésre), aztán vissza pin-re. Ha ez sem segít, akkor majd tovább kutakodom. (Egyébként mintha az Elephone szenzora jobban működne...)
-
MrChef
aktív tag
Akkumulátor bekapcsolt adatforgalommal, wifivel:
Nyüstöléssel 6 óra alatt lemegy kb. 52 %-ra.
Ha csak időnként beszélgetsz, böngészel stb., akkor 6 óra alatt még 80%-on van.
Éjszaka bekapcsolva hagyva 3 óra alatt 5%-ot merült.Úgyhogy asszem átlagos az akku üzemidő.
Úgyis az a rutin, hogy hazaérkezés után putty, rá a töltőre. -
MrChef
aktív tag
Tapasztalatok, 2. nap:
Az ujjlenyomat feloldás működik, bár az egész ujjlenyomat mizériának semmi értelme, inkább valami hasznosabb dologra költhetnék a gyártók a pénzünket.
A smart wake és gesztusokat nemtom, hogy a teló tudja-e, mindenesetre a beállítások menüben ott van. (ez a funkció is marhaság)A Waze és a Gmaps szépen fut. A telefon hamar talál műholdakat.
A töltést jelző LED első nap kéken világított, de most már nem, illetve más dolgot sem jelez ki a telefon LED-je. Gondolom ez szoftveres hiba. (tudok élni nélküle, ilyen miatt nem küldeném vissza Kínába)
A belső tárolóhely 16 GB, de rendszer és némi program után 9,5 GB szabad hely van a telóban.
A második SIM-helyre tehető micro SD kártya. A második SIM-kártya valami okosság folytán nano méretű, úgyhogy mehetek a tmobilhoz kicseréltetni. Nem is értem... Nem férne el bármelyik okostelefonban két db normál SIM kártyahely plusz egy microSD hely?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest