- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Stockbauer79 #1058 üzenetére
Én meg nagyban a mobilon kerestem!
Köszi! -
kovjoe
aktív tag
válasz
Stockbauer79 #1007 üzenetére
Jó lenne, csak a fehér szín az elvárás
. A divatot biztos nem a férfiak találták ki
...
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
Stockbauer79 #961 üzenetére
A True Phone Dialerrel bármelyik kontakthoz tudsz képet rakni - legalábbis nekem sikerült...
-
szilacus
tag
válasz
Stockbauer79 #958 üzenetére
Saját tárcsázó-címtár-nevet kiválaszt-jobb fent 3 függ pont-szerkesztés-foto ikon mellett módosítás- foto készítés vagy módosítás.
-
szilacus
tag
válasz
Stockbauer79 #928 üzenetére
MPL hozta,előtte nem hívtak, feleségem vette át.
-
szilacus
tag
válasz
Stockbauer79 #925 üzenetére
10.-én rendeltem, 18.-án érkezett meg.
Elsőre óriási, gyors,szuper a kijelző, előző Samsung Galaxy S Advance volt.
Pixel hiba nincs, viszont a doboz oldalt nem volt leragasztva, a kijelzőn a Doogee fóli rajta volt.
Elsőre frissítettem a rendszert Wifin keresztül, majd a szolgáltatóhoz vezetett az utam a sim k. nemfért bele.
Az újlenyomat olvasó egy darabig jó volt, most csak akkor múködik ha előbb a kijelzőt oldalsó gombal felébresztem, lehet valamit nem jól állítottam be, még ismerkedem.
A kijelző fólia picit levegősen van felrakva. Aksi 1 napot símán kibír igaz napközben csak telefonáltam és állítgattam este még 56 %, mikro sd kártyát gondnélkül felismerte és kezeli, Wifi semmivel nem gyengébb mint a samué volt. GPS.-t még nem próbáltam. A saját hívószám elküldését nem tudtam beállítani ezt a szolgáltatón keresztül sikerült. Elsőre ennyit.A szállítás állomásai:
10-Aug-2016 11:24 Booked Vincent Nam
12-Aug-2016 08:55 Accepted Received at Hounslow Depot
12-Aug-2016 17:39 En Route Ready to Ship
14-Aug-2016 16:17 En Route Shipped
15-Aug-2016 10:52 En Route In Transit - Received at HUB AMS
15-Aug-2016 12:08 En Route In Transit - Shipped from HUB AMS
15-Aug-2016 18:15 En Route In Transit - The instruction data for this shipment have been p
16-Aug-2016 06:43 En Route In Transit - The shipment has been processed in a parcel center
17-Aug-2016 11:22 En Route In Transit - The shipment has arrived in the destination countr
18-Aug-2016 07:29 En Route In Transit - The shipment is being prepared for delivery in the
18-Aug-2016 13:38 Completed Delivered - The shipment has been successfully delivered -
Peaceliker
addikt
válasz
Stockbauer79 #925 üzenetére
Nekem pont 7. munkanapra érkezett meg
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Stockbauer79 #920 üzenetére
Én anno egy tizessel drágábban vettem Gearbestről, de annyit is bőven megért, nem hogy harmincat
Ennyi pénzért abszolút vállalhatóak a korábban már ecsetelt kompromisszumok, pláne megnézve a hazai kínálatot.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Stockbauer79 #920 üzenetére
Én is tartottam, de ennyiért szerintem vállalható. 4 óra kijelző ebrenletet bír nekem és sok benne a játék... Ennyiért az jó, úgy gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest