- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChef
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1187 üzenetére
Milyen teló és hol vettétek?
-
MrChef
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1183 üzenetére
Egyszer volt nekem is telefont beragasztós tokom, azóta soha többé. Az ívelt telefon eleve nem feküdhet fel jól rá.
-
MrChef
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1179 üzenetére
Én elsőre egy szilikon tokot vettem. Jó béna volt, mert nem illeszkedett rendesen a széleken. Aztán vettem azt, amelyiknek matt a hátulja. Az jó, de érthetetlen módon piszkos lesz, lemoshatatlan, ebből már a másodikat fogyasztja a telóm. Eddig a gyárilag hozzá adott átlátszó kemény tok vált be. Elegáns, jól véd, de nem mindenhol.
-
LacBp
tag
válasz
Juditta_56 #1179 üzenetére
nekem is hasonló de flipes tokom van. így védi az elejét is! Viszont valószínűleg veszek egy derékszíjra erősíthető vízszintes bőrtokot.
Arra tippelek, hogy azért ment el az érintő, mert farmerzsebben elég sokat nyomorgattam..ez már nem egy 5800nokia , ami elveszik a zsebben...
valami ilyesmit
-
LacBp
tag
válasz
Juditta_56 #1177 üzenetére
Tegnap kaptam vissza a telót! Meg akarták vámoltatni, de szerencsére kibontattam a vámosokkal a csomagot , benne volt a 23-as papír, és hogy javított teló!
A javításról:
Nagyon úgy néz ki, hogy vadi új telót küldtek! gári doogee -s kijelző fóliával. Másik Imei szám, ránézve is újnak tűnik.. Aztán... majd kiderül..
Ha valakinek van valami ötlete,hogy miként lehet megnézni, hogy mennyit volt , vagy volt -e használva?!
Főleg akku miatt..
Nem a saját dobozom, töltőm kaptam vissza, pl a gyári szilikon tokot sem küldték vissza...
-
Peaceliker
addikt
válasz
Juditta_56 #1173 üzenetére
ha akku gond lenne akkor kikapcsolva sem lehetne tölteni...vagy töltés után nagyon gyorsan lemerül? akkor lehet, hogy odalett. ha amúgy sikeres feltöltés után rendben van akkor szoftveres a gond.
-
LacBp
tag
válasz
Juditta_56 #1173 üzenetére
Szia!
Én még megpróbálnék egy hard resetet... Az akkut nem olyan nagy művészet kicserélni benne! pici csavarhúzó és odafigyelés kell hozzá! nagyon nem kell apróra szedni!
Talán ma-holnap én is visszakapom a februárban javításra elküldött telóm.. Meg akarták vámoltatni.. kíváncsi leszek, hogy mi lett a vége... Elvileg kézbesítés alatt van...
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1169 üzenetére
. Akkor az F5-ben tényleg valami más ujjlenyomat olvasó van.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1167 üzenetére
De ettől függetlenül simán engedte a regisztrációt, és utána az utalás is működött.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1165 üzenetére
Szia!
Köszi az infót, már utaltam is vele. Redmi 4 prime-on az ujjlenyomat felismerése után hibaüzenettel leáll😥.
J.
-
aszti75
senior tag
válasz
Juditta_56 #1139 üzenetére
Szia!
Koszi. Kiprobalom. Egyebkent nem idegeskedem rajta. -
aszti75
senior tag
válasz
Juditta_56 #1135 üzenetére
Kosz a tanacsokat.Fel tudom oldani a koddal,de azert vettem ujjlenyomat olvasos keszuleket,hogy az mukodjon.Nem diszert
Ki fogom probalni a tippeket. -
aszti75
senior tag
válasz
Juditta_56 #1132 üzenetére
Koszonom. Remelem,hogy a legnagyobb problemam ez lesz vele.
-
Vicoo
senior tag
válasz
Juditta_56 #1128 üzenetére
Egyszerű: berakom, és kéri hogy formázzam, mert nem tud mit kezdeni vele. Formázom, 60 Mb az elérhető hely. Próbáltam 1, 2, 32 GB méretekkel is. Próbáltam Windows alatt formázni, aztán használni, meg mindenhogy, az eredmény mindig az, hogy 60 mega. Nem is használok kártyát, mert Google Fotók és Spotify mellett nincs szükségem sok tárhelyre, de offline spotify zenék miatt jól jönne akár...
-
Vicoo
senior tag
válasz
Juditta_56 #1123 üzenetére
Igen, nagyjából egy éve van meg. A hidegben fordult elő ez, de ahogy írta más is más telefonnal korábban ilyen nem volt. Na mindegy, van nálam powerbank... A feloldás utáni érintés nélküli érintés nálam is van amúgy, csodálatos! Szerencsére nem nyílik meg semmi ilyenkor, szóval nem gáz. Amit nem szeretek benne, hogy első perc óta nem lehet vele MicroSD kártyát használni, mindet hatvan megára formázza. A kamera mint tudja mindenki egy rakás szar, fókusz néha van néha nincs. Ja és pár hete csinálja, hogy megfagy majd csinál egy újraindulást, de a hálózatról nem lép le...
Lassan érik a csere, de mivel gyengébbre nem váltok, rendes telefon meg még kínai közt is hatvan körül van, így hetven körül veszek egy A5 öt előfizetés mellé.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Juditta_56 #1125 üzenetére
efölött elsiklottam, bocsi, köszi! Akkor megnyugodtam
igen fél éve ennek még van, ha akar tovább dolgozni, had tegye, úgyis spúr vagyok ilyesmire költeni
de köv teló xiaomi lesz sztem... -
Peaceliker
addikt
válasz
Juditta_56 #1123 üzenetére
én is 1 évre tervezem, fél éven túl vagyunk, annyi gyökérsége ami van elviselhető, kamera meg olyan amilyen, de a semminél jobb, amúgy el vagyok vele...főleg hogy nekem 25be volt, így főleg
nektek amúgy csinál olyat, hogy ha ujjlenyomattal oldjátok fel, akkor random odabök a képernyőre és elindít vmit?
nekem elég sokszor meg néha mintha app váltőt nyitná meg meg van hogy csak villog 1-2t és utána kapom meg a főképernyőt...már megszoktam sokszor ha látom vmire készül már tapicskolom a home gombot, csak kíváncsi vagyok nektem szokott e ilyet
szerk:
ui: egy biztos amikor vége nálam az életciklusának el nem adom majd, mert így nincs pofám hozzá(hogy vannak dolgai, ha meg kiírom senki nem viszi el), inkább megtartom a becsületem meg a telót is, vész telefonnak jó lesz
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1116 üzenetére
Az én lenovom sem csinál jobbat😀.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Juditta_56 #1116 üzenetére
szuper, köszönöm
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1113 üzenetére
Azért egy dolog, hogy a doogee b brand, de ez a qcong, ennek még nyomait sem látom, hogy honnan hová tart😉.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Juditta_56 #1113 üzenetére
tudsz dobni lécci olyan sample képet hogy kb ugyan azt lekapod gyárival meg ezzel?
-
szilacus
tag
válasz
Juditta_56 #1097 üzenetére
Köszi a választ, de hiába törlöm az újlenyomat mind a négy mentését vagy állítom át mintára akkor sincs az első három mód.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Juditta_56 #1091 üzenetére
Volt F5-öm, elég volt köszi. A kijelző jobb oldala szépen elvált az érintőtől, egyszerűen belevegősödött és 1.5cm-es sávban semmit nem érzékelt, majd garanciáztatás fejében jött egy újabb, amit (szerencsére) eladtam és az új készülék 3 hét után alaplap hibás lett.
Az, hogy mennyire jó telefon, tükrözi az is, hogy volt olyan kereskedő aki leállította a forgalmazását mivel túl sok volt a garanciális probléma. Ha nem hiszed olvass utána más fórumokon illetve külföldi portálokon és örülj neki, hogy a tiétek még működik...A3 16-ot használok, nem vagyok az Apple híve.
-
addikt
válasz
Juditta_56 #1089 üzenetére
Nem is kar erte. Egy hulladek a szeria, 10-bol 8 meghibasodik.
-
LacBp
tag
válasz
Juditta_56 #1085 üzenetére
természetesen nem hagyom.. mert így a teló kb használhatatlan!
-
LacBp
tag
válasz
Juditta_56 #1083 üzenetére
Regarding the touch screen sensitivity and response, please follow the instruction:
1.Reset the phone to the original factory settings and try the following passwords: 1122, 1234, 0000 or 1111.
2.If the touch screen is frozen during this process, please turn off the phone and use another battery.3.Try resetting the screen again
Azért az utolsó 2 pont módjára kíváncsi lennék !
-
MrChef
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1071 üzenetére
A digitális SW-ért adok 100 Ft-ot. Megegyeztünk?
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1074 üzenetére
Nincs mit😉. Nem ismerem az eladót, de gondolom, hogy neked van tapasztalatod. Én gearbest vagy tinydeal párti vagyok, de ez persze nem jelent semmit. Ha kérdés lesz, jelentkezz nyugodtan, akár privátban is!
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1071 üzenetére
Kell egy jó fájlkezelő: file manager (asus), ghost commander, és másolod, ahogy egy pendriveot. De lehet úgy is, hogy gép (asztali, note) közbeiktatásával teszed. Mondjuk én kifejezetten csak a videokat szedném le, illetve a képeket, az egyéb programok bejegyzések eltávolítása problémát okozhat😉. Kintről meg 3 000,- Ft-ért akár márkásabb 32 Gb-s micro sd is rendelhető.
-
MrChef
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1069 üzenetére
Szia! Én már sokszor néztem így filmet a telón. Pendrive be, és kész. Olyan pendrive-om van, aminek az egyik vége normál USB-csatlakozó, a másik vége microUSB (a telefon miatt).
Az is biztos, hogy a következő telefonom NEM sim kártya vagy microSD kombós lesz, hanem két sim kártya és egy microsd. -
dinicat
csendes tag
válasz
Juditta_56 #1061 üzenetére
Igen bt-vel nem működik. jack-el okés.
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1048 üzenetére
Ez csak vírus. Kikapcsoltam a víruskeresőt, de csak reklámokat dobott. Kicsit megijedtem!
A gépet kameraként csatlakoztattam, így felismerte a gép! Remélem, menni fog az adatátvitel!
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1048 üzenetére
Köszi! Babázok kicsit, aztán nézem is!
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1046 üzenetére
A telefonra szeretnék gépről! Nem ismeri fel a winfos!
Ezért kérdezem, hogy létezik e driver rá.
-
StarZ3r0
tag
válasz
Juditta_56 #1024 üzenetére
Jaj, koszi, dehogy jobb, td-re meg jon afa nem? emitt meg eubol erkezik
-
addikt
válasz
Juditta_56 #1019 üzenetére
Koszi, majd javitom. Kimasoltam.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1012 üzenetére
Szia!
Igen, köszi. Tegnap le is rendeltem kettőt, bár én még mindig ebayes vagyok😉.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Juditta_56 #1003 üzenetére
Kamera appot kipróbálom, köszi. A tok jó, csak mi az oldalra nyílóst preferáljuk, de amúgy a fazon rendben, a tartót meg azért nem tartom fontosnak, mert van a készülék mellett csomagolva egy. Köszi a tanácsokat
.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Juditta_56 #997 üzenetére
simán leleveleztem, kollégám feladja, azt jóvan.
paypalnál kell külön case-t nyitni?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Juditta_56 #995 üzenetére
visszaküldöm ja, ezt a hibát is írtam a kínainak...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Juditta_56 #993 üzenetére
fiók igen, wtf gyógyulás.
alapból nem játszik le zenét hangosan, ha csengőhangválasztást piszkálom, az csilingel, bedugom a fülest, jön a zene ott.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Juditta_56 #971 üzenetére
[link] ez lett a vége, szerinted?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Juditta_56 #971 üzenetére
próbálom, de alig látszik valami
-
y300fire
tag
válasz
Juditta_56 #967 üzenetére
A waze után bekapcsoltam az igot ugyanaz, térkép ugyanaz.... Szóval csak a gps-re tudok gyanakodni....
Egyenlőre csináltam egy gps resetet....Viszont nem tudom hogy láttátok e, de az x5-re kiadták a 6.0-s androidot.
A mikrofon továbbra is sza......ik néha, a garancia meg tinydeal eu raktár.....
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Juditta_56 #953 üzenetére
Tegnap cseréltem egy sráccal. Nem tudom honnan szedte. De ez így nem fasza.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Juditta_56 #951 üzenetére
Ennek nagyon rossz a kijelzője. Nem hiszem hogy ilyen kéne legyen. Már abban is próbáltam turkálni, hátha jobb lesz. De semmi
-
Peaceliker
addikt
válasz
Juditta_56 #948 üzenetére
Még midig tartozom magamnak egy topic végigolvasással, de nem tudom idén eljutok-e odáig!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Juditta_56 #939 üzenetére
Ez a 3 helyre ugyan az az ujj beállítása megkkora ötlet!!
Holnap én is megcsinálom
(#941) LacBp
Az FpSwitch a Photograph meg a screen unlock is "open" re van állítva? Mert nekem is vt hogy csak gombra működött, de aztán nyomogattam és jó. Ezt csekkold le, hátha (kipróbálni most lusta vagyok
)
...na jó, mégis kipróbáltam. Ha screen-unlock "close" akkor csak ha gombot nyomok utána működik, ezt nézd meg. -
zsolt.b.25
újonc
válasz
Juditta_56 #943 üzenetére
helló nem nem a sim pint írtam be és megnyomtam a tovább gombot de utána befagy a billentyű és csak fekete képernyő de a középső gombbal vissza lehet lépni tehát nem a telefon fagy le feltettem a phone testert az nem mutat ujjlenyomat senzotrt tehát valószínűleg nem is működi egyáltalán
-
LacBp
tag
válasz
neked is úgy működik csak, hogy előbb meg kell nyomni a bekapcsoló gombot, és csak utána (kéri) fogadja el az ujjlenyomatot a feloldáshoz, ugye?
-
zsolt.b.25
újonc
válasz
Még az elején a beállítás kezdeténél kér pint és utána semmi még menü sem jön be hogy választhassak scanelést csak fekete képernyő
-
Peaceliker
addikt
válasz
Juditta_56 #902 üzenetére
Hát meg akkor még ujjlenyomat olvasó sem volt jó, de azt nem reklamoztam nekik hogy az már rendben
Amúgy 1pixel, csak ha keresem, akkor látom, nem zavaró, de mégis bántja a lelkem -
pietrrr
aktív tag
válasz
Juditta_56 #886 üzenetére
Az akksitól szerintem nem szabad sokat várni, pláne azt is figyelembe véve, hogy nagyfelbontású 5,5"-os kijelzőt kell kiszolgálnia. Szerintem kategóriájában átlag alatt teljesít, de ezért az árért megbocsátható ez a kompromisszum. Ajánlom a külső power bank-eket!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Juditta_56 #884 üzenetére
Köszi!!
De ez volt töltve is közben? Mert 2ó kijelző készenlét 3% akkuból irreálisan jónak hangzik
Vagy a maradék 97% nem lineálisan tűnik majd el belőle
Ha egy töltéssel kibír 4-5 órát (kijelző ébrenlétet), akkor én már örülök. -
Peaceliker
addikt
válasz
Juditta_56 #882 üzenetére
ott csak drága telókat árulnak
jó, nyilván nem vészes a másfél hét, csak nincs türelmem kivárni
Köszi
Akkor SOT ot senki nem nézett? Vagy csak engem érdekel, hogy egy töltéssel mennyi kijelző ébrenlét fér bele?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Juditta_56 #880 üzenetére
EU ból futárral (ami kb ennyibe kerülne) 2 nap lenne. Na meg kaptam egy másik trackinget is, amin látszik, hogy kínából ment UK ba, onnan van most hozzám úton, ezzel az új tracking számmal
Én most vok amúgy 5 napnál és remélem, de kétlem, hogy péntekre itt lesz.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Juditta_56 #878 üzenetére
ez szomorú
köszi!
..azért az vicc, hogy EU ból rendeled és kínából jön , csak parkol egyet EU ban..ok, áfa mentes, csak ki győzi kivárni az új kütyü érkezését? -
Peaceliker
addikt
válasz
Juditta_56 #873 üzenetére
Neked mennyi idő alatt érkezett meg?
Nekem most itt tart: In Transit - Received at HUB AMS -
q1w21
csendes tag
válasz
Juditta_56 #873 üzenetére
Én is vettem egyet.
A szállítási költséghez 249 forintot ír, de miután a rendelésnél bepipáltam a szállítási címemet, a 249 megváltozott 2364-re.
Kuponkódot nem engedett beváltani, de pontokat igen. 1875 pontot váltottam be és így 5426 forint kedvezményt kaptam.
33108 forintért rendeltem. -
q1w21
csendes tag
válasz
Juditta_56 #849 üzenetére
Szia! Mennyi volt az ára?
-
brian1974
tag
válasz
Juditta_56 #866 üzenetére
256USD és az Aliexpressről. Pro-t rendeltem. Kíváncsi vagyok, h milyen.
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
Megjött a teló, letöltöttem a frissítéseket, működik minden.
10 nap (6 munkanap) alatt megjött (3-7 munkanapot ígértek). -
vaki
aktív tag
válasz
Hajrá! Ha valakit érdekel, én meg eladom.
Sajnos nem bírtam megszokni a nagyobb méretet, amúgy elégedett vagyok vele, de egyszerűen van olyan hogy a nadrágzsebbe se tudom belerakni.Valószínűleg Redmi 3 Pro lesz a következő befutó.
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
Juditta_56 #781 üzenetére
Nnnna, az már kiderült, hogy valószínűleg a rádió a ludas, mert másik autó bt-s fejegysége simán lejátssza a telón lévő zenéket.
-
MrChef
aktív tag
válasz
Juditta_56 #755 üzenetére
Szia!
Tegnap véletlenül derült ki számomra, hogy ha az egyik gomb be van kapcsolva, akkor az ujjlenyomat olvasó érintésekor exponál a fényképező. -
addikt
válasz
Juditta_56 #765 üzenetére
Levegő befújó rácson van a tartója, légkondit még nem használok, viszont télen ment a fűtés. Van, hogy besüt a nap, persze, de szerintem akkor sem kéne kikapcsolnia.
Egyébként úgy néz ki eladó a telefonom, ha érdekelne valakit.
-
addikt
válasz
Juditta_56 #759 üzenetére
Folyamatosan használom autóban a navi részét, melegszik de nekem még egyszer nem kapcsolt ki.
-
pilu85
őstag
válasz
Juditta_56 #759 üzenetére
Gondolom más is tapasztalná. Túlhevül s kikapcsol
-
MrChef
aktív tag
válasz
Juditta_56 #746 üzenetére
Asszem az ujjlenyomat-olvasó beállításainál van, hogy hosszabb érintésre adott program induljon el. (különböző ujjakhoz különböző programokat lehet társítani)
-
LacBp
tag
válasz
Juditta_56 #725 üzenetére
Köszi!
akkor látom, nem csak én szenvedek vele...
De azt érzékelem, hogy gyengébb is a wifije mint az S3 nak volt...
Ahol az s3 még talált jelet.. ez már semmit... -
MrChef
aktív tag
válasz
Juditta_56 #677 üzenetére
Köszi, így már nálam is helyreállt a rend.
-
bujaga
csendes tag
válasz
Juditta_56 #616 üzenetére
Hát én pár kábellel már probálkoztam,de meg se moccan.
-
bujaga
csendes tag
válasz
Juditta_56 #613 üzenetére
Megvolt persze. Teljesen tanácstalan vagyok.
-
kmarci25
veterán
válasz
Juditta_56 #609 üzenetére
Így van, mert ha mindkettőt kérne, akkor ott valami nagy gond lenne. Ebből következően az a normális működés, hogy vagy ujjlenyomat, vagy pin/illetve rajz, kód stb.
-
kmarci25
veterán
válasz
Juditta_56 #606 üzenetére
Én nem ezt írtam?
-
Hoze61
csendes tag
válasz
Juditta_56 #603 üzenetére
Basszus nem találtam meg pedig végignéztem. Köszi
-
kmarci25
veterán
válasz
Juditta_56 #597 üzenetére
Érintkezés probléma, szolgáltató probléma. Nekem is volt már ilyen (más telefonon). Újraindítás, esetleg a sim-ek "megigazítása" segít.
-
MrChef
aktív tag
válasz
Juditta_56 #593 üzenetére
Nem az ujjlenyomat olvasó miatt vettem, hanem sok minden egyéb miatt.
Köszi a breathing light tippet. 😃Az akksi kibír 12 aktív órát, de főleg bámulatosan hamar feltölthető.
-
bujaga
csendes tag
válasz
Juditta_56 #581 üzenetére
Arra gondoltam, hogy hozzácsatolni egy névhez egy csengőhangot,másikhoz meg másikat.
-
kmarci25
veterán
válasz
Juditta_56 #577 üzenetére
Mindkettőtöknek köszönöm, így már nyugodtabban merem megrendelni!
-
Vicoo
senior tag
válasz
Juditta_56 #566 üzenetére
Nekem a kezdetek óta ez van: repülőmódba teszem, majd vissza, és máris felmegy a hálózatra. De minden wifinél ez van.
-
kuksa90
őstag
válasz
Juditta_56 #568 üzenetére
Töröld a kapcsolatot, és add hozzá újra...
-
kuksa90
őstag
válasz
Juditta_56 #566 üzenetére
Szerintem nézd át az utoljára telepített programokat. Én már jártam úgy, hogy egy túlbuzgó app (valamilyen zseblámpa app volt a szerencsétlen) kapcsolgatja a wifit.
-
kuksa90
őstag
válasz
Juditta_56 #557 üzenetére
Köszi, hasonlót sejtettem, így közben nulláról újrahúztam a telót. Mostmár nekem is ez a build.
Ja, és megjavult a fényképező is.
-
kuksa90
őstag
válasz
Juditta_56 #554 üzenetére
Megnéznéd a build számot? Úgy tűnik, megette, de a build maradt 20160125.
-
törölt tag
válasz
Juditta_56 #554 üzenetére
Változott valami, chancelog sehol
-
tgeeb92
tag
válasz
Juditta_56 #535 üzenetére
Hát én most rendeltem Aliról 142$-ért! Igaz anyunak vettem ezüst színűt, de az akksitól én is parázok! Remélem az 1 napnál többet is ki lehet hozni!
-
Maotun
őstag
válasz
Juditta_56 #522 üzenetére
ja nem lelkesednek a fele annyiba kerülő mobilok láttán én nem értem őket miért nem forgalmazzák ők is a kínaiakat is??? az is keletről jön amit büszkén és qrva nagy felárral árulnak
-
coyotex
tag
válasz
Juditta_56 #390 üzenetére
Igen van köze.Azokat is állitgatni kell.
-
Vicoo
senior tag
válasz
Juditta_56 #378 üzenetére
Mi volt a megoldás?
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Juditta_56 #355 üzenetére
Mennyibe került áfával-szállítással-mindennel együtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LG LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hegesztés topic
- Magisk
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest