Ujjlenyomat-olvasóval érkezik a Doogee F5

A feltörekvő, kisebb kínai gyártók egyik legismertebb és leggyorsabban fejlődő márkája a Doogee, akik nem csak a remek ár/érték arányáról szeretnének ismertek lenni, hanem időről időre bemutatnak valami érdekes, olykor extrém újdonságot, gondoljunk csak a Titans 2-re vagy a Valencia 2-re. A legújabb modelljük már a specifikációja alapján is jól hangzik, de ezen kívül is tartogat meglepetéseket.

Ujjlenyomat-olvasóval érkezik a Doogee F5

A Doogee F5 kijelzője 5,5 hüvelykes, Full HD (1080 x 1920 pixel) felbontású, a karcolásoktól Gorilla Glass üveg védi. A hardveres képességekért egy MediaTek MT6753 lapkakészlet felel, amihez nyolcmagos processzor és Mali-T720 MP3 grafikus gyorsító tartozik 3 gigabájt RAM társaságában. A hátlapi kamerája 13 megapixeles (a képek alapján kéttónusú, dupla ledes villanóval támogatva), az előlapi egységgel pedig 5 megapixeles fotókat készíthetünk majd. A 3000 mAh kapacitású akkumulátora támogatja a 2 amperes gyorstöltést, aminek segítségével villámgyorsan életet lehelhetünk a lemerült készülékbe.

A phablet érdekessége a hátlapon található ujjlenyomat-olvasója, aminek nem csak biztonsági szerepe lesz, hanem a menüben barangoláskor is használhatjuk, fél másodperces érintés hatására a kezdőképernyőbe dob minket, ha pedig 1,5 másodpercig tartjuk ott az ujjunkat, akkor az alkalmazásváltóba navigál minket. A készülék 960 jüan körüli áron kezd Kínában, ami körülbelül 42000 forintot tesz ki, egyéb költségekkel együtt ez értelemszerűen több lesz a hazai felhasználóknak.

Hirdetés