- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
válasz
Ricco_hun #132 üzenetére
Nekem nem kell dolgoznom az AMD-nél, ott megfelelő mérnökök vannak, én nem vagyok az. Viszont elolvastam, mi a különbség az AMD és az Intel mikroarchitektúrái között. Te is megtehetnéd, mielőtt kijelented, hogy a kis cache és az alacsony órajel miatt lassabbak az Athlonok és a Phenomok a Core-nál. Ezesetben tudnád, miért van kevesebb cache az AMD-ben (az integrált memóriavezérlő miatt). Jé, a Nehalemben is int. memvez. lesz, valamint magonként 256KByte L2, ami jóval kevesebb a mostani Core generációkhoz képest, de még a Phenomban is több van. A másik, ami miatt gyorsabb a Core, a nagyobb IPS. A tesztben van 3GHz-es Athlon, Phenom és Core is, mégsem ajánlanak magasabb órajelűt, mert látszik, hogy a Core és a Phenom (utóbbi visítva) elég, az Athlon nem. Az új Phenom generáció javíthat ezen a helyzeten, növelték az IPS-t, és optimalizáltak jópár dolgot.
Az AMD ráült a babérjaira az Athlon után, lassan fejlesztették a Phenomot, míg az Intel titokban fejlesztett, aztán robbantott. Az AMD későn eszmélt, és nem volt a tarsolyukban egy ütős mikroarchitektúra. Ha nem lennének ilyen anyagi helyzetben az ATI felvásárlása miatt, lehet, nem lennének ennyire lemaradva, mert lettek volna tartalékaik a gyorsabb fejlesztéshez.
A személyeskedést légy szíves tartsd másnak, és előbb tájékozódj, aztán szólj be. Én kérek elnézést.Ui.: Nem mondtad, hogy kíméljünk. Puff!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Ricco_hun #132 üzenetére
Nem vetted észre,hogy se Amd se Intel felhasználók nem flegmáznak,cinikuskodnak egymással és főleg nem herótozzák egymást?Itt megvitatjuk az eredményeket hátha tágul a látókörünk(rád sajnos rádférne).Ha bajodvan a világgal verj szét egy buszmegálót...
Ui:Amd-t használok és nem Amd fan vagyok... -
Milka 78
nagyúr
válasz
Ricco_hun #132 üzenetére
Nem vetted észre,hogy se Amd se Intel felhasználók nem flegmáznak,cinikuskodnak egymással és főleg nem herótozzák egymást?Itt megvitatjuk az eredményeket hátha tágul a látókörünk(rád sajnos rádférne).Ha bajodvan a világgal verj szét egy buszmegálót...
Ui:Amd-t használok és nem Amd fan vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest