- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
Elgépeltem kétszer is, IPS= IPC (Instructions Per Clock). Biztos a sok monitoros topik tette
Szab.tam: Igaz, de én nem ezt vitattam Ricco hozzászólásában, hanem hogy a Core a több cache és a magasabb órajel miatt gyorsabb, pedig látható, hogy azonos órajelen is előzi a másik kettőt. A mikroarchitektúra meg tök más.
-
LonGleY
veterán
Azért az szép lenne, ha egy autós játékban nem lennének előre legyártva a pályák.... Te sem gondolhattad komolyan ezt az oltást. :]]
És... "már bocs", de senki nem írta, hogy fél órát játszottam vele. Azt sem, hogy a GRID-et jobbnak tartom, csak mert írtam rá, hogy el lehetett vele játszogatni, ami 3-4 órát jelentett (ahogy AC esetében is). Autós játékból az különben is rekord, a többi ennél sokkal gázosabb (irányítással bír).
A lényeg, hogy kicsit visszakanyarodjunk az offokból, az új játékok erősen megosztják az embereket, a már elért szinteket múlják állandóan alul, és manapság a grafika sem sokat lendít rajtuk, miközben már a nagyreményű várományosokból is kifogyunk, ahogy egyre csalódunk bennük (Fallout 3 a sivár Oblivion-os 3D-jével, Diablo 3 a túlszínezett WoW utánérzésével és vicces vállvédőivel, stb.stb.). Egy remény él még, az SCII - és mindez annak köszönhető, hogy értelmes art director-a van (Samwise Didier).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest