- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.
friss újonc
válasz
Felesbandi #9 üzenetére
Szerintem a 12 megapixeles kamerával sincs baj, ha egy újabb modellről beszélünk. Barátnőmnek 13-a van és teljesen jó. Én számításba venném a helyetekben a 13 szériát is nem csak a 14, ha majd kijönnek az új modellek
-
PuMbA
titán
válasz
dilajoska1 #107 üzenetére
Ja, de ha megnézed akkor 2400Hz-en megy a PWM a te telefonod esetén, amit már az emberi szem nem képes érzékelni
Ezen az oldalon az is le van írva, hogy 500Hz fölött már nem számít a PWM, ha van is.
OLED-nél jelenleg 120-360Hz az általános fényerőtől függően, ami emberek által érzékelhető tartományba esik. Amint OLED-nél is 500Hz fölé kerülnek minden fényerőn, ott sem lesz probléma.
-
PuMbA
titán
válasz
Juhaszatti #105 üzenetére
Szerencsére az PWM-es LCD-s telefonoknak a 98%-a őskövület
Ma már nem relevánsak, olyan régiek. Ma nagyon mélyre kell ásni, hogy véletlen ilyen telefont szerezz be.
-
Juhaszatti
addikt
"Igen, a telefonokba kötelező OLED PWM rosszabb, mint egy LCD, ahol nincs PWM"
Sajnos ez nem törvényszerű. Érdemes ránézni a Notebookcheck PWM ranking listájára. Ahogy görget az ember, meglepően sok IPS telefonba futhat bele, amik PWM-et használnak.
(Nem a lista elején a 0Hz-esek között) -
hapakj
őstag
válasz
aprokaroka87 #79 üzenetére
vizuális trükk. lol. tényleg hülyeségeket irogatsz
-
PuMbA
titán
válasz
LosBlancosRM #101 üzenetére
Nem, csak én távolabbról szemlélem a dolgokat, hogy megkapjam a teljes képet, azaz az átlag felhasználó szemével is és nem tech függőként
A tech függők a mobiltelefon használóknak csak egy kis része. Kérdezz meg átlagos embereket, hogy nekik mennyire fontos az OLED és a 120Hz egy telefonban.
-
PuMbA
titán
Csak ha sok a fekete szín és emiatt ki vannak kapcsolva a pixelek, akkor jó az akkuidőnek
Dell XPS 13 laptopnak van OLED és LCD változata, az LCD-s simán nyer akkuidőben: [link]
Az OLED csak úgy szippantja az energiát, ha nagy fényerőt kell prezentálnia. Ezért van az, hogy TV-k esetén is szétmelegszik a panel már 200 nit teljesen fehér háttér esetén és jön az ABL (Automatic Brigtness Limiter), míg LCD-nek 530 nit meg se kottyan.
-
PuMbA
titán
Telefonokban az érdemi fejlődés az a sebesség, szoftverek (OS, alkalmazások) és kamera szerintem
Ha 80 évesen visszagondolnék a nagy technikai fejlesztésekre ebben az időszakban, most úgy gondolom ezek jutnának eszembe. Az OLED meg a 120Hz kis pöttyöcske nagy távlatokba nézve. Ok, elfogadom, hogy van, de a történelmet nem ez változtatja meg.
-
kchris78
veterán
nagyon függ a frekvencia a gyártótól. Néhol van 120Hz... gondolom a meghajtó aramkoron lehet pár centet spórolni. Ha ezt megugorjak végre akkor ez pipa.
A sötét mód nem tudom káros e... De magas fényerőn sötétben a sötét mód biztos nem jó ezt érzi is az ember. Fotót nézegetni meg hasonló jó az amoled, én nem írom le, de van még egy dolog, mégpedig a tartósság. Nem véletlenül vezette be az apple csak nagyon későn amikor már a sokadik generációs amoled volt az aktuális.. Ha belegondolunk vicc hogy nagy fényerőn nem tanácsos pl navira használni a telefont mert szép lassan beég. Samu 3 év alatt 1x gariban cseréli.
-
PuMbA
titán
Igen, a telefonokba kötelező OLED PWM rosszabb, mint egy LCD, ahol nincs PWM
Bár lassan úgy látszik ez is megszűnik, mert már 360Hz körüli villogásnál járnak és 500Hz-től felfele tuti nem kavar be. Meg az ezzel járó nagy kontraszt és ekkor jön az a hülyeség, hogy sötét mód kell, mert anélkül meghal a szemed. Nem hal meg, csak ebben az esetben már le kell venni a fényerőt, mert túl nagy lett a kontraszt. Az OLED kijelző majdnem azon a feleslegességi szinten van egy kis mobil kijelzőn, mint a 120Hz.
-
kchris78
veterán
Ha már egészség és oled: szerintem az oled baromira nem jó a szemnek a pwm miatt.lehet sokan nem veszik észre.. ennél jobb egy tft microled de sajnos ritka (ipad pro és társai)
-
Érdemes lenne letesztelni. Az biztos, hogy a 326 ppi-s "retina" bőven nem elég jó.
Nem tudom, mekkora a maximális eltérés itt ember és ember között, tippre a 400 fölötti dpi simán lehet ajánlott, és nem kizárt, hogy egyeseknél ennél több is lehet kívánatos. Én most 534 dpi-n vagyok, de beérném a feleségem készülékének 438 dpi-jével is.
-
sfefe
addikt
válasz
aprokaroka87 #79 üzenetére
A 120 olvasásnál mikor pörgeted az oldalt ott látszik leginkább nem nosodnak el úgy a betűk mint 6o-nál..
-
30z.Samu
titán
válasz
aprokaroka87 #68 üzenetére
Valaki a 30 és 60 között sem látja, olyat is olvastam, aki 30fps-el játszik mindent, mert a 60-tól megfájdul a feje. Ezt már személye válogatja.
-
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #75 üzenetére
Értelme biztosan van, látványos is, de engem nem érdekel. Ez a jó megfogalmazás.
Azért tegyék bele, ha már tudja a technológia. De ha esetleg kimarad, én nem szomorkodom miatta. -
badacsony
őstag
A felbontás-növelést támogatom, ugyanis látom a pixeleket az XZ2 Compact-on (483 ppi) és az i12 minin is (476 ppi).
-
PuMbA
titán
válasz
LosBlancosRM #77 üzenetére
Azokban már nincs YouTube meg sok más, mert a SMART rendszerük régisége miatt lelőtték őket
Tényleg nem volt más választásom.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #75 üzenetére
Egy vizuális trükk.
Amiről ha nem lenne információd technikailag, akkor lehet nem is tudnád hogy mitől más amit látsz :) -
joey04
titán
válasz
Felesbandi #63 üzenetére
ha az én tv-m megkotlik akkor nekem is 4k-t kell majd vennem, pedig a fullhd sok esetben még sok is a nézési távolság alapján.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
aprokaroka87 #68 üzenetére
Mit ver át?
Most komolyan azt képzelik itt néhányan, hogy humbug az egèsz? Azért mert nem látjátok a különbséget, attól még ott van. Azt aláírom, hogy van akit nem èrdekel, ahogy pl a stereo hangszóró, de olyan hülyeséget ne mondjunk már, hogy semmi értelme.
-
PuMbA
titán
válasz
Felesbandi #63 üzenetére
Mivel sajnos már FullHD TV-t nem kapni, így nem volt választásom
klaya86: A nevetés az mindig jó
Attól, mert ez egy tech fórum nem kell hitetlenkedni vagy "számonkérni", mert nincs egy telefonba 120Hz. Ha nincs, nincs, hát ez van. Majd egyszer úgy is alap lesz minden telefonba, szóval ha valaki 5 év múlva vesz egyet, akkor abban biztosan lesz.
-
klaya86
őstag
válasz
aprokaroka87 #71 üzenetére
Minden ember biztos nem, de sokszorosan többen észre veszik az tuti, mint a 2k vs 4k kijelzőt. Aki nem látja a különbséget max kikapcsolja a 120hz. Ettől függetlenül továbbra is azt mondom, hogy elvárt opció kéne legyen az iPhone-nál. Már jelenleg is gáz, hogy nem alap minden modellnél. 4-500 ért az életbe nem vennék 60 hz kijelzővel telefont.
-
klaya86
őstag
válasz
janeszgol #66 üzenetére
Így van, nem lesz gyorsabb, ahogy írtam is 😃 de a felhasználói élményen mindenképp sokat javít. Nyilván nem vagyunk egyformák. Én pl ekkora méretben a 4kt nem igénylem,mert nem hiszem hogy látnám a különbséget, cserébe a proci / grafikus gyorsító dolgozna rendesen = további melegedés és még gatyább üzemidő.
-
klaya86
őstag
válasz
aprokaroka87 #65 üzenetére
Az emberi szem nem igazán veszi észre a 120 vs 144 hz közötti különbséget. De a 120 vs 60 az igen. 144 hz felé biztosan nem fognak menni. Ha csak 2-3 éven belül lesz alap, az már régen rossz. Ilyen téren már jelenleg is legalább 2 év elmaradásban vannak, kézenfogva a gyorstöltéssel. Hangsúlyozom, felső kategória, szerintem ez már elvárás és alap dolog kellene, hogy legyen az iPhone esetében is.
-
janeszgol
félisten
De csak a megjelenés lesz fluidabb, a telefon nem lesz gyorsabb. Ha szaggat, akkor szaggat a működés. Én is azt mondom, hogy túl sokat nem tesz hozzá az élményhez nekem.
Ellenben a 4K-t támogatom. Sőt ha már 4K-ban rögzítenek a telefonok, akkor ne csak a TV, hanem az átlag monitor, illetve átlagtelefon kijelzője is legyen 4K-s. -
klaya86
őstag
Olvastam a hozzászólásaid és végig röhögtem 😃 ne haragudj, de egy tech fórumon azon vitatkozni, hogy 120 hz minek.. Meg a 4k.. Nyilván semmivel nem leszel egészségesebb stb. Ahogyan egy sztereó hangzástól sem, egy gyorstöltéstől, egy erős procitól sem és még sorolhatnám. Nem is értem az összefüggést, egyszerűen hülye példa. A mobiltelefon egy technikai cucc, nyílván minél többet fejlődnek a komponensek, a felhasználóknak csak jobb. A 120 hz is egy ilyen dolog. Nem változtatja meg az életed, hanem egyszerűen javítja a felhasználói élményt.. És pont, ez tény . Ha átkapcsolom a telefont 120-rol 60 hz re, akkor nem lesz lassabb a telefon, hanem a görgetés, lapozás, animációk egyszerűen már zavaróan darabosak. A fliudabb megjelenítés pedig legyen alap 2022ben már szerintem minden iPhone esetében, elvégre csak felsőkategória, ahogyan az árazás is.
-
PuMbA
titán
válasz
LosBlancosRM #59 üzenetére
Az értő olvasás nem az erősséged. A jó kajától egészségesebb leszel és tovább élhetsz, tehát valódi pluszt ad az életedhez, növeli az életminőséged. A 120Hz miben növeli az egészséged vagy segít neked többet keresni vagy stresszmentesebbé tesz? Leírtam, hogy van különbség a között, hogy valami öncélú, például a 120Hz vagy valami, ami ténylegesen segíti az életedet. Ahogy írtam, ha mond valaki nekem olyan példát, hogy a 120Hz-től miért lesz neked jobb az életed, akkor megváltoztatom a véleményem, de addig nem.
-
A megszokás tényleg nagy úr, de én inkább úgy mondanám, hogy az ember bár képes megszokni a rosszat is, ha tud, örömmel megy a nagyobb kényelem, nagyobb élvezet, minőségibb élmény felé.
A dolog akkor válhat érdekessé, ha nem nagy a difi a megszokott összességében egész jó, és az új, összességében csak kicsit jobb között. Akkor ha a váltás drága, tényleg megérheti maradni még kicsit a réginél. Mikor egyértelműen sokkal jobb egy komplex új élmény, váltani akarunk. Ez viszont erősen szubjektív kérdés lehet, kinek mi mennyire számít, mire érzékenyebb, stb. -
Noukoum
veterán
Az internet is teljesen felesleges bizonyos egyedeknél, miért használják akkor?
-
30z.Samu
titán
Egyre gyorsabb, ez tény, most hirtelen az jutott eszembe, hogy ha az ember keres valamit Youtube-on, akkor már a 10-15 perces videó is soknak számít és keresi a rövidebbeket, hogy minél kevesebb idő alatt jusson hozzá az adott információhoz. Szeretem én is az új dolgokat, pláne műszaki cuccoknál, ettől függetlenül amennyire csak tudom, lassítom az életet Magam körül, mert kell hogy kicsit kiszakadj ebből a pörgésből.
-
nozs23
addikt
Mar hogyne lenne jobb? 120 jobb, mint a 60. Megszokod? Igen.
Azt is megszoktuk, hogy bizonyos helyzetekben dedikalt kamerakat alazo fotokat, videokat lehet csinalni telefonokkal, megis rendre szarozzuk a telefonkamerak minoseget. Ilyen az ember, masreszt elvarhato, hogy folyamatosan fejlodjenek az arukert. -
PuMbA
titán
Jaja, csak ez egyben a veszély is a mai világban, mert hihetetlenül felgyorsult minden
Ős vagy akár középkori emberként milyen lassan történetek a dolgok? Ma milyen gyorsan történnek? Az agyunk a lassan történésre van beállva még mindig, ezért úgy ugrunk az új dolgokra, mint a gepárd. Ma meg annyi új dolog létezik, hogy mindent akarunk, az agyunk csak pörög-forog folyamatosan. A kajával is ez van és látjuk, hogy milyen veszély lett az elhízás is. A túl sok információ és a bőség megzavarja az agyunkat: egyre több mentális és testi betegség.
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #42 üzenetére
Ez a 90 Hz, illetve 120 Hz-es képfrissítés bizonyos esetekben (mert csak néha annyi) olyan beetetős cucc. Van ilyen eszközöm, de inkább visszatértem 60 Hz-re. Jó, látványos, tényleg "folyékony", de ez igazából csak máz.
De persze ez egy iPhone topic. A globális 6GB Ram az örvendetes, kell is, jó dolog. Lehet nem is veszek 2021-es iPadet (bár azért 130 ezerért szerintem az év második felében megveszem magamnak a legkisebbet), megvárom a 2023-at, hátha abban is 6 GB memória lesz 200k alatt. (Sima 10 colos iPad.)
-
PuMbA
titán
Jobb élmény nem létezik, csak kis ideig, inkább új élmények vannak. Kisgyerekként is pont ugyanúgy élveztem mindent, pedig sokkal rosszabb volt a technológia
Ez azon egyszerű emberi folyamat miatt van, amit úgy hívunk, hogy megszokás. A 120Hz egy idő után nem lesz másmilyen, mint 5 éve a 60Hz, mert megszoktad. Teljesen beépül az agyadba, mint egy alap dolog és meg se rezzensz a 120Hz-től, semmit sem vált ki belőle.
30z.Samu: Javítottam kicsit az eredeti hozzászólást, illetve a Tesla élményed ugyanúgy belesimul a hétköznapokba 2-3 év után és normális lesz, azaz az élményfaktor csökken.
-
PuMbA
titán
"Lesz gyakorlati hasznod abbol, hogy SD helyett 4K Dolby Visionben nezhetsz meg egy filmet, ha mindketton latod a tartalmat es megerted a mondanivalot? Nem."
Pont ezért nem nézek itthon 4K-ban semmit, hiába van 4K TV-m
Ezeket a kérdéseket én is feltettem magamnak, válaszoltam is rájuk. Csak ennyi volt a mondandóm lényege, hogy gondolkozzunk el dolgokon.
nozs23: 10Hz-en már nem tudsz videót nézni, szóval az egyértelműen korlátozó tényező.
-
nozs23
addikt
válasz
aprokaroka87 #46 üzenetére
A fix 10hz meg jobb lenne, lehet arra is lenne igeny, hisz ugyis meg lehet csinalni mindent, az akksinak is tuti franko.
-
nozs23
addikt
Szeretem ha siman mukodik a rendszer, ilyen vagyok.
Lesz gyakorlati hasznod abbol, hogy SD helyett 4K Dolby Visionben nezhetsz meg egy filmet, ha mindketton latod a tartalmat es megerted a mondanivalot? Nem.
Es melyik valtozatban nezned meg inkabb?
720-as tft telefonkijelzon is el tudsz mindent intezni, megis jobb a szemnek egy 2k-s oled display.60Hz-ről is le lehet menni 10Hz-re és az még energiatakarékosabb, ha sose megy fel 120Hz-re, csak 60-ra
Jah, csak ezt nem csinalja senki. -
aprokaroka87
nagyúr
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mi lenne az emberiséggel, ha nem lenne 120 hz képfrissítés :)
-
PuMbA
titán
"Scroll, nagyitas, bongeszes, animaciok pedig sokkal fluidabbak magasabb frissitesnel."
Ezt értem, de pont ezt fejtegettem előbb, hogy mi lesz akkor, hogy ha ezek fluidabbak? Milyen tényleges hasznod lesz belőle? Milyen célodhoz visz közelebb? Több pénzt fogsz keresni a 120Hz miatt? 1 évvel tovább fogsz élni vagy mi?
Az, hogy fluidabb, az nem több, mint egy öncél, amiből te semmilyen érdemi hasznot nem szerzel.
"Emelett az adaptiv megoldasok, mint az Apple ProMotion megoldasa intelligensen lemegy 10hz-re, ha nem kell a 120hz, hogy energiat takaritson meg"
60Hz-ről is le lehet menni 10Hz-re és az még energiatakarékosabb, ha sose megy fel 120Hz-re, csak 60-ra
A 120Hz-et telefonra csak egy öncélnak látom, hogy több telefont el lehessen adni, de ha valaki előáll egy meggyőző indokkal, hogy miért lesz nekem jobb a 120Hz, akkor megváltoztatom a véleményem.
-
nozs23
addikt
Statikus tartalom ugyanolyan. Scroll, nagyitas, bongeszes, animaciok pedig sokkal fluidabbak magasabb frissitesnel.
Emelett az adaptiv megoldasok, mint az Apple ProMotion megoldasa intelligensen lemegy 10hz-re, ha nem kell a 120hz, hogy energiat takaritson meg. Tehat gyakorlatilag a 60hz-nek semmilyen elonye nincs, a 120-nak meg van. -
PuMbA
titán
"Szerintem felesleges azert lobbizni, hogy tech eszkoz legyen szarabb."
Mondjuk itt az a nehézség, hogy kibogozzuk, hogy mit jelent egy tech eszköznél, hogy jobb vagy szarabb. Például 60Hz-en kevesebb információt nyersz ki egy emailből a 120Hz-hez képest? Nem és még folytatni lehet a hasonló kérdéseket. Az érthető, hogy a 120 egy nagyobb szám, mint a 60, de az öncélon kívül mi az amiben jobbat ad. Ezt nagyon nehéz meghatározni, ha egyáltalán lehet.
-
nozs23
addikt
-
nozs23
addikt
Nem ez a gond, hanem az, hogy az Apple szerint okes ezen b*szni a fillert, 800 dollarert, mikor kozepkategorias droidok is rendre jonnek 60hz felett. Es ez egy olyan rendszernel, ami allandoan a fluiditasara apellal, amihez jocskan hozzatesz a kepfrissites. Ezt ugy mondom, hogy toluk van a gepem es telefonom is mar sok eve.
-
milkabrams
őstag
Az a14 kb annyit tud, mint az i5 1135g7, az is bőven elég mindenre, amire egy telefont/tabletet használni szokás.
-
Jók ezek a mesterségesen generált igények
-
1dude
senior tag
válasz
LosBlancosRM #23 üzenetére
Akkor mehetünk együtt, ugyan is nem azt irtam, hogy nem látom, hanem hogy nem zavar
-
1dude
senior tag
válasz
dilajoska1 #20 üzenetére
Ha visszakapcsolom, sem zavar. Engem ami zavar, az a kis felbontás nagy kijelzőn.
-
moleculez
veterán
A15 egy laptopot nevetve meghajt. (lásd M1
)
-
dilajoska1
őstag
Böngéssz 30percen keresztül telefonon 120hz-n és utánna állítsd vissza 60hz-re 😉. Én már nem tudnék visszaváltani 60hz-re annyira megszokta a szemem a nagyobb képfrissítést. Mondjuk a 120/144hz-et már túlzásnak tartom. Én is csak 90hz-en használom de így is bőven észreveszem a különbséget 60hz között. Egyébként édekes hogy játékoknál hiába csak 60fps de valahogy igazodik a képfrissítéshez és nem veszed észre hogy csak 60fps a játék még ha a telefonom 144hz-re állítom is akkor is folyamatos marad. (talán a vsync-hez van köze, nem tudom)
-
1dude
senior tag
Én mobilnál nem látom értelmét. A csúcs játékokat úgy sem birja el még 60 fps -el sem, most meg hogy folyamatosabb a menü... hát az nem izgat.
Mondom úgy, hogy 144hz monitorom van. 2-3 nap alatt megszokja az ember, aztán olyan, mint a 60 hz. De a 60 hz sem zavar mellette a másik gépen vagy konzolon. -
1dude
senior tag
válasz
Felesbandi #12 üzenetére
120hz engem sem zavar. AOD helyett jöhetne egy szines LED is, de az biztosan nem lesz.
-
Damos
tag
válasz
Felesbandi #9 üzenetére
Ming-Chi Kuo azt pletykálja, hogy az összes modell megkapja a 48 MP-es szenzorokat.
-
1dude
senior tag
válasz
Felesbandi #9 üzenetére
Pont forditva vagyok ezzel, nekem a notch túl oldschool már, meg azért várnám azt az AOD -ot...
-
Felesbandi
senior tag
A sima 14-es szeria megkapja majd a jobb 48MP-es kamerakat, vagy csak a Pro modellek lesznek ilyen szerencsesek?
Paromnak elegge megerett a valtas, de a Pro modellek uj lyukasztasa nem tetszik neki. Ha a kamera nem lesz jobb a simaban, lehet folosleges varni az uj modelleket, mert a +2 giga ram nem fogja meghatni, ugyis mindig bezar mindent.
-
"A kérdés igazából így csak az, miként fogják kommunikálni ezt, de marketing fronton nem igazán kell félteni a cupertinóiakat."
Kivéve, ha még drágább is lesz a készülék.
-
1dude
senior tag
Ennyi erőből 13S is lehetne
-
Damos
tag
Az A15 mindenre is elég, a 6 GB RAM jól hangzik.
-
ddaydome
senior tag
Az egyik leggyorsabb chip vagy a leggyorsabb a piacon. Szerintem semmi èrzèkelhető különbsèg nem lenne a felhasznàlók 99,9%-nak.
A szoftvert kell felhozni egy jobb szintre, mert iszonyatosan fapados. -
joey04
titán
logikus, de szomorú.
-
Noukoum
veterán
Nem látok ebben kivetnivalót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest