- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
a HAF szerintem sem szép (de nem is olyanom van). sőt, 6990 revieweknél nem véletlenül volt ott az akkor se veszek HAF Xet vélemény jópár embertől külföldi fórumokon
igazából a HAFnál szerintem elég sokan vannak, akik együtt élnek a rondaságával, mert egyébként jól szerelhetőek, jól szellőznek, nagyok, és lényegesen olcsóbbak a konkurenciánál. aztán egy idő után a többi jó tulajdonságuk valszeg elnyomja a kinézetet... ok, lehet nem a legszebb ház, de a LianLi PC80rnek mégiscsak a harmadába kerül kb a HAF X... kivéve a 912, de azt szerintem a 932/X adja el alapvetően fiatalabbaknak.
egyébként pár embernek bejön a dizájnja. ph!n általában kevesebb a fiatal (logouton a nemreprezentatív életkorfelmérés 24-25öt adott), ezek a nagyonledes nagyongamer házak meg általában nekik szólnak... két 120as venti szellőzni, tényleg komoly hardverre ez kevés hűtésnek
szóval egy dologról beszélünk, HAF kinézetétől általában nem szoktak elájulva lenni az emberek egy életkor fölött. emiatt is hoztam fel a Cosmos St házon belül, ami dizájn szempontból azért picit kiforrottabb (bár nekem nem véletlenül a sima verzióm van
).
-
proci985
MODERÁTOR
igen, a HAFnak az ár/élrtéke zseniális, és ezzel el is érkeztünk oda, hogy miért is szeretik annyira. nem feltétlenül a kinézete miatt
abban az ársávban tudásban nincs alternatívája.
kinézet meg szubjektív, nem véletlenül nem kommentáltam a Sumo at, nem az én stílusvilágom (ugyanakkor szerintem én már nem vagyok célcsoport).
-
proci985
MODERÁTOR
HAF 932őt azért szeretik, mert 32kért remekül szellőző EATXes ház. minden, ami hasonlóan szellőzik és hasonlóan nagy, legalább 10-20kval drágább (pl Cosmos S házon belül). na ezért szeretik. HAF X detto, messze az a legolcsóbb XL-ATXes ház.
hogy nem a legszebb? kit érdekel, olcsó. és ha tényleg 0.6os acélból lesz, akkor valszeg ez se lesz őrülten drága
méretben teljesen igazad van, ez nem kicsi. azért gamer bigtower akad, highend gamer házak közül jópár van 60 centi fölött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest