- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #149 üzenetére
Olvasni?? Esetleg?? Az egy 100k-s gép, oda is írtam. Nem droidon vagyok, hanem butafonon opera minivel. Szóval nem kell kacsintgatni.. De látom a terelés meg a támadás megy. Értőolvasás meg a kérdésre válaszolás nem..
-
CoDWaW07
őstag
válasz
buvartacsko #147 üzenetére
Ezt én sem értem. Folyton "birkázzák" őket, de miért is?!
Akik az ilyen embereket birkázzák mert sorban állnak egy Apple termékért, biztos telepakolt bevásárlókocsival otthagyják az egészet amikor meglátják hogy mekkora sor van a kasszánál
Azért mert láttak a TV-be 1-2 furcsa választ adó Apple termékes embert, rögtön minden Apple user ugyanolyan, logikus... Arról nem is beszélve, hogy megnézném hogy ők mit mondanának ha felkészületlenül a képükbe nyomnak egy mikrofont meg egy nagy kamerát hogy akkor meséljen miért van itt az utcán stb .... -
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #146 üzenetére
Mobilról nem tudok linkelni. Amúgy olx-en van. I5 proci, 4 giga ram, 256 gb ssd, 4 órás akku. Ennyit ír. Ebay nálam nem játszik.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #137 üzenetére
Dual core, 2 gb ram, 60gb winyó elég? Ne már! Ezért pl 100e ft-ot kérnek. Amúgy ez nem válasz a kérdésemre. Miért tartja az árát? És ezt most minden trollkodástól mentesen kérdem. Egyszerűen nem értem.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
buvartacsko #127 üzenetére
Ha meg rendesen megváltoztatnák akkor meg az lenne a bajuk hogy rá se lehet ismerni kb
-
Dilikutya
félisten
válasz
buvartacsko #124 üzenetére
Ha veszel egy iPhone5-öt, nem teljesen mindegy, az 5S-re jó-e a tok? A normálisabbja nem évente cserél 200 ezres telefont, a többinek meg szerintem nem is szempont.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #124 üzenetére
Ha olvasod az fórumokat, akkor láthatod, hogy rengeteg a kávafetisiszta. Nem akarnak mást, csak egy nagy kijelző, alul-felül egy vékony kávát ami fél centis, hogy elférjenek a szenzorok, hangszóró, értesítési led. Aztán ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest