- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
CoDWaW07 #144 üzenetére
Azt se igazan értem mi a baj a sorban állással ?! Ha valaki szeretne hamar hozza jutni akkor mi a gond ?
Azok az emberek akik szarakodnak emiatt a boltban se állnak sorba ? Ha látják hogy sor van akkor inkább haza mennek éhendögleni?!
megnéznék egy embert akinek ilyen nagy a pofája es soha életében nem állt sorba.
bulin a wcbe inkább ossze szarja magát ?
)
-
buvartacsko
addikt
válasz
szili.tamas1 #141 üzenetére
Elárulom neked hogy nem kötelező sorban állni.
de mindenképpen szeretnek gratulálni az "értelmes" komment miatt.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Dilikutya #128 üzenetére
Én nem cserélem le pl, de ismerek olyat aki évente cseréli. Neki ez nagyon jó. De nekem is jó hogy egy csomó tok ami 5s-re jó, az nyilván 5-re is jó, és nem vagyok emiatt "hátrányban".
Amúgy ezt a telefon megunás témát soha nem fogom megérteni, megvettem, működik, azóta is elégedett vagyok vele. iOS 8 még jól fog menni, elég lesz 6s-re váltani. (iphone 5)
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
Sokan egyébként elfelejtik itt, hogy az emberek nagyon szeretik, hogy elég sok kiegészítőt lehet vásárolni az Apple termékeihez, ha én megveszek egy i5-t, rá tokot, stb akkor jó eséllyel az i5s-re is jók ezek. Ilyenkor azért elég előnyös hogy általában csak fő verzióknál van design váltás.
Érdekes hogy az Apple termékeihez kapható a legtöbb kiegészítő, nem? Szerintem ez egy jó dolog.
Akinek uncsi előröl az iPhone az nyugodtan megnézheti a Samsung Galaxy S sorozatot, vagy a nexus vonalat is. A nexuson pl nem uncsi hogy egy nagy kijelző és nem is látsz semmit? Hagyjuk már ezt az álszenteskedést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest