- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0 #60 üzenetére
" ... a mostanival mindent meg lehet csinálni valószínűleg amit majd azzal lehet, ettől függetlenül úgy érzem, hogy cserére érett, kell a vérfrissítés ... "
" ... ha most meglát valaki egy Snap 400-zal telefont, akkor igen csak azt fogja mondani, hogy 2015-ben snap 400?"Úgy érzem nagyon más értékrendszerben mozgunk, úgyhogy szerintem ne folytassuk ezt a "vitát".
(#61) Soil Creep
Köszönjuk Emese! You're the troll of the day. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0 #58 üzenetére
Az nem lenne baj. hogy egyre erősebb, más kérdés, hogy már hová, és minek?
Egy ilyen "vasnak" akkor volna értelme, ha mondjuk két (ne adj' Isten eltérő) rendszert tudna futtatni. Lenne mondjuk egy fain kis dokkoló hozzá (ld. régi Motorola-s cuccok, vagy mondjuk a Asus PadFone), ami által akár mint asztali eszköznek is használható lenne. Mert így most mivel is tud többet, mint egy Jiayu G2F? Tudom-tudom, ez sokkal gyorsabb, meg nagyobb a kijelző ... bla-bla. De, mit lehet ezzel megcsinálni, amit a másikkal nem? Vagy ott van mondjuk a Mi2s-em, ami egy picit már közelebb van teljesítményben a Mi Note-hoz. Nézem speckót, és az egyetlen dolog, ami izgalomba tudott hozni az a DAC és a spec. fülhallgató erősítő. A többi -- számomra -- porhintés. Sokkal jobban örültem volna annak, ha mondjuk azt olvasom, hogy 3-4x annyi ideig bírja, mint az én telefonom. De ilyet nem írhattak, mert amennyivel esetleg energiatakarékosabb a 810-es SoC, annyival többet is fogyaszt "padlógázon", és akkor még az ordas nagy kijelzőről (és felbontásról) nem is beszéltünk. Ekkora kijelző mellé egyébként igazán dukálna egy stylus (ld. Samu Note). A szoftveres részről egyelőre nincs semmi infó, de ha esetleg később kiderül, hogy még a multi-window-t is kihagyták belőle, akkor végképp semmi értelme ekkora csili-vili kijelzőnek.Szóval, ahogy a parasztbácsi mondta az állatkertben, mikor meglátta a zsiráfot: szép-szép, de otthonra nem kéne.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0 #56 üzenetére
Nem a fejlődéssel van a gond, hanem az iránnyal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Linux kezdőknek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mass Effect
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest