- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
antikomcsi #48 üzenetére
Felhívnám a figyelmed arra a nem elhanyagolható tényre, hogy a felhasználóknak hegyekben áll otthon és a cégnél az a hardver, amit a gyártó nem támogat sem vista, sem seven alatt. Erre mondom én, hogy amire nekem (sem) nem jó a vista, arra sajnos nem jó a seven sem. És ez meglehetősen sok cucc. És nem LPT portos őskövületekre gondolok itt, hanem USB-s szkennerekre, külső - USB-s TV tuner kártyákra, Nvidia Quadro VGA-kártyákra, D-link-es PCI-os Wifi kártyákra, de sorolhatnám a végtelenségig. Tudjuk - és nem kell emlékeztetni rá - hogy EZ NEM AZ MS hibája, de ettől függetlenül milliók döntenek úgy, hogy nem dobják ki egy OS kedvéért a sokszor drága holmikat, amik még tökéletesen használhatóak XP alatt. Sokan akiknek csak memóriát kellene (kellett volna) bővíteni, arra sem hajlandóak, nem hogy kiadjanak több tízezer forintot egy OS-re. Szerinted, ha a plusz 1 GB ramra sajnálják a pénzt, akkor hogyan állnak az SW-hez? Nem nehéz kitalálni. Belátható, hogy még nagyon sok -lehet, hogy ismeretlen - ok is vezet ahhoz, hogy ennyien használnak XP-t. Egy kisvállakozás esetében a tulajdonos (aka vállalkozó
) kiröhögne, ha azt mondanám neki, hogy a kikönyörgött 5 db jogtiszta XP helyett vegyünk másik OS-t..5 évre rá. És ez a mikróvállakózások többségében így megy. (De ugyanez a vállalkozó szemrebbenés nélkül elkölt 300k-t a "dekatlonban" olyan cuccokra, amit sosem használ.)
-
Badman 4ever
őstag
válasz
antikomcsi #56 üzenetére
Az XP minimuma 266 MHz-es P2 és itthon egy 100 MHz-es P1-en rohangált régen, a Win 7 minimuma meg 1GHz-es proci és még csak el se indul P1-en, az architektúra miatt, bacsisnak is csak egy alulhajtott 500-as K6-III+-on tudta futtatni 133 MHz-en a Win 7-et, szóval az elég durva ha az XP a proci miatt reklamál.
-
válasz
antikomcsi #48 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled
Nővérem gépén volt XP, mert nem igazán mi darab volt, meg is adta magát. Ha lesz helyette, tuti nem XP fog menni már rá
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #48 üzenetére
Dettó ugyanígy vagyok a Vistaval én is. Igaz, Vistaból 32biteset tettem fel hülye fejemmel, mostmár mindegy, amúgy abszolút elégedett voltam vele. Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki használta a Vistat, szitkozza, de meg is tudja indokolni észérvekkel, hogy miért, akkor oké, nemcsak a levegőbe beszél. Csak ez az eset ritka.
"ezért ha nem feltétlen szükséges, nem kell megkövezni."
Valaki úgy is bele fog kötni...
"Aki otthoni célra xp-t fog használni a jövőben, az meg is érdemli."
Hát, most perpill kettő otthoni célra használt gépről tudom, hogy azokon nem futna jól a Windows 7, legfőképp a kevés RAM miatt...
Windows 7 vs akkumulátor ügyben történt valami az utolsó ezt boncolgató hír óta? Mert nővérem Acer notijára feltenném a Win7-et, csak ez az egy, ami visszatart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest