- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
joi29
őstag
válasz
Badman 4ever #80 üzenetére
Na nálunk meg úgy megy hogy telepítések ( win, meghajtók )
után, fogok pár kis tuning progit, meg bele túrok a beállításokba itt-ott
és fél óra múlva tehetsz fel akármilyen programot gomb nyomástól (boot) -
egér kattintásig max 25 másodperc telik el, akármilyen 8 évesnél
nem öregebb gépen (min 1.4 GHz cpu, 256MB ram).
És ez fenn áll amíg a hardver meg nem zakkan. -
BonFire
veterán
válasz
Badman 4ever #83 üzenetére
"Egyszer kialakuljon egy adott szoftverkörnyezet, felrakod a Windowst és a Programokat, és kész, megy..."
"Ez nálam pont így néz ki, van egy mappa telepítőkkel..."
Nagyrészt nálam is, azonban van olyan programom, aminek a telepítője berarozva 3 és fél Giga, és a Winrar egy fél óra alatt bontja ki, továbbá olyan pluginom, ami másfél Giga, és az csak egy beépülő modul, nem önálló program. Ezek lemezen vannak, mert semekkora vinyó nem lenne hozzájuk elég.
-
Namelesske
addikt
válasz
Badman 4ever #83 üzenetére
Nálam is KB. csak nekem 25 DB programom van.
-
moonman
titán
válasz
Badman 4ever #78 üzenetére
"Ez nem a rendszer hibája, ha nem a karbantartás hiánya"
tapasztalataim szerint ez inkább a túlzott "karbantartás" tünete. ha egy rendszert nem piszkálnak, csak használják, az nem fog összedőlni kéthavonta, akár XP, akár Win7.
"nekem volt 1,5 éves rendszerem, ami összesen 30 folyamattal ha indult és ha lekapcsoltam a víruskeresőt, pont olyan gyors volt, mint új korában, de ehhez kellett napi 10-15 perc karbantartás"
nekem meg van egy irodai gépem, amin 6 éves XP fut (2004. szeptemberi) és nemhogy napi 15 perc, de egyáltalán semmilyen karbantartást nem csinálok rajta, talán félévente defragolok rajta egyet és kész. meg persze frissítem a szoftvereket, de nem piszkálom, csak fut. és járt már rajta vagy 200 nyomtató, szkenner, telefon stb.
-
válasz
Badman 4ever #71 üzenetére
Furcsa. Én ennél sokkal gyengébbre tettem, és jóval gyorsabb lett.
-
válasz
Badman 4ever #64 üzenetére
Ebbe ne menjünk bele, az XP a minimum hardverén igen szarul teljesített.
Vegyünk alapnak egy 1GHz-es gépet, azon biztosan jobban fut a win7, ezt tapasztalatból tudom. De eddig bármelyik XP-s laptopra tettem fel, sokkal gyorsabb lett.#68: Aki itthon vagy távol-keleten nem vesz új gépet, az új oprendszert sem vesz. Inkább warezol.
És, mint feljebb írtam, eddig kb. 40-50 upgrade-n vagyok túl, mindenhol sokkal, de sokkal gyorsabb lett a gép. Bőven nem kell neki 1GB RAM, a felével vígan elmegy. Jobban, mint egy XP.
Ezt mondjuk nem értem mi értelme van ennek.
Egy 2010-es gépre XP-t ?
Olyan szoftverparknál, ami erőteljesen XP-re támaszkodik. Legyen az pl. egy termelésirányítási szoftver. -
Alchemist
addikt
válasz
Badman 4ever #29 üzenetére
Igen, a vállalati ügyfelek egy részének nem az új ficsörök érdekesek, hanem hogy a $$$$$ értékű régi rendszereik fussanak a gépen. Idővel ők is váltani fognak, csak mostanában nem szórják két kézzel a pénzt migrációs tesztekre...
-
Namelesske
addikt
válasz
Badman 4ever #23 üzenetére
64 Bites XP-be meg nem jó a hitet vetni, mert se magyar MUI-rá és most ma pont ma véget ért a támogatása! Mivel nincs rá SP3 se. Lehet aki ért hozzá tudja használni, de aki nem és meglátja hogy ez angol sírva szalad el... xD
-
ntomka
nagyúr
válasz
Badman 4ever #23 üzenetére
Meg linuxnál van olyan, hogy PAE kernel.
-
Namelesske
addikt
válasz
Badman 4ever #19 üzenetére
és ebből te tudsz használni 3 gigát...
Éljen a 64 Bites Windows 7
-
Mania
senior tag
válasz
Badman 4ever #19 üzenetére
Ha az ügyfél ragaszkodik hozzá én simán felteszem neki egy ilyen gépre is az 32bit-es XP-t.
A többségük úgysem értené meg, hogy miért járna jobban egy 64bit-es Vistával vagy Win7-el. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #7 üzenetére
A laptop egy ASUS K50ID, amihez a telepítő CD-ken csak Win 7 meghajtók voltak, de az ASUS oldalán viszont ott figyeltek az XP-s driverek is, szóval tegnap meghajtó töltögetéssel ment az időm. Ráadásul 32 bites XP-ről beszélünk, a laptopban meg van 4 giga DDR3 rendszermemória, meg a GT 320M-nek van 1 giga DDR3-ja.
-
Mania
senior tag
válasz
Badman 4ever #7 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam.Sok ismerösömnek nem tetszik se a Vista se a Win7.
Az IE és MSN meg elmegy XP-n is.Nekik ez a lényeg, ezt szokták meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest