- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
-
-
gretzky77
veterán
Nem egy androidos fórumon olvasni,hogy váltani akar nem droidra de gondolom ök mind user errort okoznak ezért hülyék! Amúgy a platformok közül ha lenne lehetöségem hivatalosan itthon webOS-t használnék csak sajna nálunk nem forgalmazzák,volt szerencsém hozzá és sztem nagyon jó rendszer!
-
gretzky77
veterán
Tippelni lehet,de messze vagytok tőle!Vitatkozni nem fogok nem az én stilusom csak leirtam a véleményem ennyi!Irkálnak sokan hogy hülye elvakult nokia fan de ha vki leirja véleményét az imádott droidról ök fröcsögnek a legjobban!El kéne fogadni mások véleményét akkor is ha különbözöek és nem egyböl azt irni hogy persze hülye hozzá meg user error! Ennyi különbözek vagyunk és mindenki a saját belátása szerint dönt!Senkit nem akarok meggyözni hogy ilyen meg olyan jó a symbian de nem is fröcsögök másokra hogy hülye androidos!Ő ezt választotta használja egészséggel de ne akarjunk már mindenkit megtériteni hogy ez meg ez a legjobb meg az isten!
-
gretzky77
veterán
válasz
Brutális eb #45 üzenetére
elhiheted hogy nem user error de nem fogok vitatkozni,ahhoz pl hogy modemként használjam ugye hegeszteni kellett mert alapból nem tudta illetve plusz program!A motot egyszer kapcsoltam ki egész éjszakára majd az fogadott hogy minden elszállt a telóról,nem azt mondtam hogy a droid nem jó hanem hogy az sem tökéletes mint ahogy sokan beállitják,az meg hogy sokat nem kell heggeszteni igencsak gyártófüggö hála htc sense és a többiek viszont itt elöjön a support pl moto,se,samu nem nagyon kapkodják el a frissitést és szerintem pont ez a droid legnagyobb hibája a széttagoltság!Nem véletlenül hallani hogy ők is szigoritani akarnak!
Más azért amikor a symbian indult kicsit más idök és lehetöségek voltak mint most,igy ha a symbian indult volna most teljesen más lenne!Tény a nokia elaludt és hátrányba került de én szurkolok nekik és szerintem nem lesz temetés!
Az emberek jó dolgukban nem tudnak mit kezdeni régen a telefon tudta a hivást meg az sms-t akkor nem voltak ilyenek most meg mit tudnak,szinte mindent és van akinek ez sem elég és irkál,hogy bezzeg ez meg ez a telefon milyen jó volt a mostaniak meg milyen sz@rok,csak nem veszik észre hogy azért nem szabad egy többéves telót hasonlitani a mostanihoz!Szerintem beszélgessünk 2-3 év múlva és meglátjuk mi lesz de szerintem igenis lesz nokia! -
gretzky77
veterán
Misály tökéletesen irta kiveszem a dobozból és csak be kell kapcsolni és hurrá megy minden simán jól!Lehet kicsit lassabb de simán vállalható a kamera meg szuper! Vki irta sgs re vált,sztem meg fogja bánni de utána úgysem fogja beismerni! Egyszerüen divat az újat venni mert a csapból is az android folyik!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok nem nagyon akartam irkálni,de meguntam,hogy majdnem mindenki temeti vagy fikázza a nokiát!Csak azt mondanám világéletemben nokiám volt föleg symbian amit valóban meguntam igy elhatároztam váltok,annyira nyomták android igy meg úgy ez a legjobb stb,stb,mondom ám legyen igy vettem egy Milestonet mert a moto szerintem egy jó gyártó meg ugye dicsérték is! JELZEM NOKIA N8-AM VAN! Eddig birtam androidot,köszönöm elég volt,jó az is de meguntam,hogy mindent heggeszteni kell ha azt akarom,hogy müködjön!Az a bajom,hogy most nagyon tolják a droidot lásd tv reklámok és olyanok is azt veszik akik ki sem tudják vagy akarják használni csak azt látják most ez a divat!!!!!! Visszaváltottam symbianra N8ra droidról és abszolut nem bántam meg,aki nem egyfolytában hegeszteni akar hanem hogy minden menjen rendben annak szerintem simán vállalható a symbian,és ha lesz wp7es nokia szerintem egy tuti vevöjük lesz mert szerintem jó döntés volt a wp7,örülök hogy nem android lett,mert sztem az android ha nem változtat a széttagoltságon akkor elöbb utobb gondjai lesznek! Én szurkolok a nokiának és mielött vki elvakult nokiásnak tartana nem vagyok az rengeteg telóm volt már de elöbb utobb vhogy mindig visszatértem a nokiához! Szép napot de ezt már le akartam irni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest