- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mike1334
veterán
Majd lesz valami, amíg tél/tavasz van, úgyis hordok valamilyen kabátot, nyáron meg majd nemtom...
Amúgy most lumia 620-am van, annak a hátlapja polikarbonát, és egyáltalán nem kopik, pedig lassan 3 éves a teló (használtan vettem), ha keletkezik kis rajta valamilyen sérülés idővel "kijavítja". -
mike1334
veterán
Nekem sajna az övre akasztós dolog se jön be, egyrészt ízlés dolga, másrészt meg nem megy a szerelésemhez (munkahelyi dress code, ha úgy tetszik
) Rövidnadrágot meg nyáron se hordok munkába szintén a fenti okokból..a koptatás viszont igaz, kisebb telefonnal is előfordul, gyakran is kell új nadrágot vennem...
Ideje lenne venni egy rendes aktatáskát, de valahogy még nem vonz a dolog -
zorzy4
addikt
Én a 640et, ami súlyosbítva van szilikontokkal övre akasztható tokban vagy valami szütyőben hordom. A rövidnadrágoknak meg úgyis nagy zsebe van. Nadrágzsebben évek óta nem hordok telefont. Szétkoptatja.
Ez a méret szerintem pont ideális. Épp hogy elég nagy a kijelző, és épphogy át lehet érni. Pedig férfi viszonylatban kis kezem van. -
mike1334
veterán
válasz
this is life #68 üzenetére
Ízlések és pofonok, engem pont meggyőzni látszik a külseje és az ígért tudása, hogy megbarátkozzak az 5 colos mérettel vhogy...az biztos, hogy a nadrágzsebes verzió már nem játszik, csak a kabátzseb, nyáron meg nem tudom..de övtáska az tuti nem lesz
-
válasz
Plazmacucci #69 üzenetére
az mar nem is ovtaska hanem ov borond
... o azok a discmanes idok... de reg volt ..igaz en munkaba hordtam es elfert egy jo nagy zsebben , pedig nem volt vekony a sony-m...
-
válasz
this is life #68 üzenetére
Még általános iskola elején olyan nadrágban jártunk amibe egy akkori discman lazán belefért
Egyébként kabát belső zsebében hordom, máskor meg övtáskában. -
Megertelek , nalam se palya a tepsi telefon , de lassan 5 col alatt nix telefon.. amugy a kijelzo aranytol is fugg , pl volt 625-om az szinte hasznalhatatlan volt szamomra a szeles kijelzo miatt, lett 820 merete isteni, csak kaputo lett neki egy eses utan, most 735 , pont olyan szeles mint a nyochusz volt igy kiralysag .
De temanal maradva a 650 nem szep , de legalabb csunya telefon , samsung kulson ms lirat ☺Plazmacucci
Te mas vagy , a zsebedben egy lcd tv is elferne
ez kene neked wp-vel -
mike1334
veterán
válasz
Plazmacucci #66 üzenetére
Hord nadrágzsebbe (nem farmer), és még a 4 colt is soknak érzed
Jövőre jönnek a 4.6-os telók...na de már tényleg off...
-
-
mike1334
veterán
válasz
Plazmacucci #64 üzenetére
Nem mindenki egyforma...és elég sokan használnak 5 col alatt is, azért mert neked jó, másnak még nem biztos..amúgy sok mindent meg lehet szokni, de nem feltétlenül örül neki az ember...
-
-
mindanee
tag
válasz
Plazmacucci #62 üzenetére
De hát pont te kérdeztél…
-
-
Béééla
őstag
válasz
Plazmacucci #59 üzenetére
Én például rendesen átfogni se tudom a nagyobb telefonokat, 4.7" az utolsó, amit egy kézzel tudok használni, azt is csak épphogy. Ha kényelmetlen a kezedbe fogva és úgy érzed, kiesik, később is ki akar majd esni.
-
mike1334
veterán
válasz
Plazmacucci #59 üzenetére
Előfordulhat, hogy pl nadrág zsebben akarja hordani, és oda már tényleg nem fér el a nagyobb rendesen, de mindenki maga tudja mi kényelmes neki, ha bemész egy mediaba és kézbe veszel egy telefont, akkor csak érzed, hogy ez jó lesz-e vagy kényelmetlen...
-
-
Hallosz
senior tag
Nem vagyok hajlandó 4,5" nál nagyobb telefont venni!
-
mike1334
veterán
Nekem fél napig ha be volt kapcsolva a glance...csak a bekapcs gombot szoktam megnyomni, úgy nézem meg mi újság, plusz a záróképernyőn lévő kép se tul világos, így az se zavar. Az viszont zavart, hogy lépten nyomon bekapcsolgatott...de ízlések és pofonok
A kameragomb elhagyása viszont szerintem is ciki..
-
Béééla
őstag
Glance nélkül lehet élni, de sokkal-sokkal kényelmesebb, mint be-kikapcsolgatni a telót. Főleg éjszaka kellemes, ha nem égeti ki a szemed amikor ránézel az órára (akkor ráadásul nem is fehér, hanem bordós, úgyhogy még annyira se zavar)
Ez apróság (mint a kameragomb, amit előszeretettel hagynak el), de sok-sok ilyen apróságtól lesz jó használni valamit.
-
mike1334
veterán
válasz
this is life #52 üzenetére
Mondjuk droid fórumban sose olvastam, hogy glance screent szeretnének
én mindkettő nélkül megvagyok.
-
Bakker ez a led tema sose megy ki a divatbol 😁
-
zorzy4
addikt
Na erre a készülékre várok. 640 nagyon jól eltalált, de remélem ebben lesz értesítésí led. A 640et meg megkapja Feleségem.
-
A Zéé
addikt
Szomorú leszek, hogy ha az 550, és a 4,7" lesz a legkisebb WP-s telefon
Igazából hardverileg elég lenne az 550 is, de egy kicsit jobb kijelző és kisebb méretű, de a középkategóriához közelebb álló telefon jobban tetszene. Valami olyasmi, mint annó a 620 az 520-hoz képest. -
Latitude1023
csendes tag
Úgy látom nem érdemes várnom, inkább venni egy 730-at amíg kapni...
Az szép és nem is lapátméret -
mike1334
veterán
Kövezzetek meg, de nekem az 550 meg a 650 formaterve is bejön
-
Hát ez randa nagyon...
Másrészt kérdésem, hogy lessz alsóbb kategória kisebb kijelzővel mondjuk 532 és hasonlókat leváltani?
valami 4 coll környéki. mondjuk 450 es... kíváncsi lennék. -
gerii
addikt
válasz
szupermacs #33 üzenetére
Az a pénz amit másnál költök el lehetne az adott cégé is ha tetszene a termékük, szóval az ő pénzük is.
-
Szerintem nem rossz,csak az a kérdés hogy a hátlap itt is lötyögni,ropogni fog?.
-
Szerintem nem rossz,csak az a kérdés hogy a hátlap itt is lötyögni,nyikorogni fog?.
-
Ricardo
titán
Ha már mindenképpen valamihez hasonlítani , nekem a Z5 compact jut eszembe. Lehet hogy a fehér szín miatt, de nem fogott meg.
-
Ádám16
addikt
Nekem ez teljesen tetszik. Kell a középkategória most W10M-mel az MS-nek, bár azt nem értem, hogy miért nem tudták ezt összerakni az ünnepek előtt.
-
mike1334
veterán
válasz
Plazmacucci #32 üzenetére
Csak mert a lenovo bele tudta tenni az 5 colos telójába, és így se nőtt a súlya 150g fölé...
-
-
mike1334
veterán
Ok, meggyőzött, megveszem. De lesz-e benne 3900 mah-os akksi?
-
-
A WP portfólió egyik gyengesége ( sok egyéb mellett ), hogy kis méretben nincs normális szolgáltatáskínálat.
Anno egy 620-as lumiám volt, úgy hozta a sors, hogy 2 sim kártyás készülékre lett szükségem. Akkora méretben, azt a tudást, amit az tudott, na azt nem kapom meg jelenleg. 640-es lett a kényszermegoldás, de akkora, hogy rendesen zavar. A tudása megfelel, de könyörgöm 4 colosban !!! -
JamesHun
addikt
egy 7-es 8-as széria jobban izgat
-
csak az árát találják el, más gond nem lesz itt. 640-nek kel egy best buy utód.
-
-Faceless-
őstag
Hát nem valami szimpatikus külsőre..
-
rendzso
tag
Az eddigi Lumiák közül nekem ez tetszik a legjobban. Egy jó hardwer jó kamera, és ha valóban két kártyás mint a képen, akkor egy biztos lesz a családba belőle.
-
kekegsm
őstag
tényleg nagyon hasonlít némely Samsungra. téglatest, képernyő, gombok oldalt, fehér szín: kiköpött Samsung...
Káva: Ez valamiért mániája az embereknek, hogy vékony legyen a káva, aztán utána nem tudják megfogni úgy, hogy ne lapozzanak a képernyőn....
-
gerii
addikt
Kávakirály. Valóban ronda, van ebben samu, Sony, Apple dizájn is.
-
janeszgol
félisten
Tenyleg tisztara Samsung. Bar nekem tetszik ( a Samsung telok kinezete is bejon).
-
Béééla
őstag
és minden bizonnyal Snapdragon chipsetet kap
Nemá, lemaradtam valamiről, hogy nem csak Snapdragon chipsetre van W10 build?Elképzelem a következő cikket:
A Lumia 750 minden bizonnyal kijelzőt és hangszórót is tartalmazni fog!
-
mtcob
senior tag
Káva
Ennél semmilyenebb designt nehéz összedobni -
Hat elég rusnya lett,ha tenyleg igy nez ki majd ...disigned by samsung .
-
Meglássuk milyen lesz, aztán lehet a feleségemnek beruházok egyre tavasszal
-
UnSkilleD
senior tag
nekem bejön
-
tatararpad
őstag
Nem vágom a káva (?) meg Samsung utánzat felháborodást, ezen a fotón ugyanúgy néz ki mint bármelyik Lumia leszámítva a széles alsó mikrofont.
-
Tottalino
tag
A kezét törném le a formatervezőnek. Ezek a kávák....Noname kínai gyártóktól tanulhatnának, mind forma, mind anyaghasználat terén. Valaki nem szólt nekik, hogy 2016 lesz? Ébresztő!
-
moleculez
veterán
Pfejj de tsunya...
-
MCGaiwer
addikt
megveszik a nokiát, erre csinálnak egy samsung-like telefont. why?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest