- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Majd lesz valami, amíg tél/tavasz van, úgyis hordok valamilyen kabátot, nyáron meg majd nemtom...
Amúgy most lumia 620-am van, annak a hátlapja polikarbonát, és egyáltalán nem kopik, pedig lassan 3 éves a teló (használtan vettem), ha keletkezik kis rajta valamilyen sérülés idővel "kijavítja". -
mike1334
veterán
Nekem sajna az övre akasztós dolog se jön be, egyrészt ízlés dolga, másrészt meg nem megy a szerelésemhez (munkahelyi dress code, ha úgy tetszik
) Rövidnadrágot meg nyáron se hordok munkába szintén a fenti okokból..a koptatás viszont igaz, kisebb telefonnal is előfordul, gyakran is kell új nadrágot vennem...
Ideje lenne venni egy rendes aktatáskát, de valahogy még nem vonz a dolog -
mike1334
veterán
válasz
this is life #68 üzenetére
Ízlések és pofonok, engem pont meggyőzni látszik a külseje és az ígért tudása, hogy megbarátkozzak az 5 colos mérettel vhogy...az biztos, hogy a nadrágzsebes verzió már nem játszik, csak a kabátzseb, nyáron meg nem tudom..de övtáska az tuti nem lesz
-
mike1334
veterán
válasz
Plazmacucci #66 üzenetére
Hord nadrágzsebbe (nem farmer), és még a 4 colt is soknak érzed
Jövőre jönnek a 4.6-os telók...na de már tényleg off...
-
mike1334
veterán
válasz
Plazmacucci #64 üzenetére
Nem mindenki egyforma...és elég sokan használnak 5 col alatt is, azért mert neked jó, másnak még nem biztos..amúgy sok mindent meg lehet szokni, de nem feltétlenül örül neki az ember...
-
mike1334
veterán
válasz
Plazmacucci #59 üzenetére
Előfordulhat, hogy pl nadrág zsebben akarja hordani, és oda már tényleg nem fér el a nagyobb rendesen, de mindenki maga tudja mi kényelmes neki, ha bemész egy mediaba és kézbe veszel egy telefont, akkor csak érzed, hogy ez jó lesz-e vagy kényelmetlen...
-
mike1334
veterán
Nekem fél napig ha be volt kapcsolva a glance...csak a bekapcs gombot szoktam megnyomni, úgy nézem meg mi újság, plusz a záróképernyőn lévő kép se tul világos, így az se zavar. Az viszont zavart, hogy lépten nyomon bekapcsolgatott...de ízlések és pofonok
A kameragomb elhagyása viszont szerintem is ciki..
-
mike1334
veterán
válasz
this is life #52 üzenetére
Mondjuk droid fórumban sose olvastam, hogy glance screent szeretnének
én mindkettő nélkül megvagyok.
-
mike1334
veterán
Kövezzetek meg, de nekem az 550 meg a 650 formaterve is bejön
-
mike1334
veterán
válasz
Plazmacucci #32 üzenetére
Csak mert a lenovo bele tudta tenni az 5 colos telójába, és így se nőtt a súlya 150g fölé...
-
mike1334
veterán
Ok, meggyőzött, megveszem. De lesz-e benne 3900 mah-os akksi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest