Újabb fotón látható a Lumia 650

Hirdetés

Még októberben lehetett először hallani a Lumia 650-ről, aminek fekete verziójáról szivárgott ki egy kép az internetre. A Microsoft még be nem jelentett készülékéről most újabb fotó látott napvilágot, ami nem meglepő módon a korábbi feltételezéseket erősíti meg. A telefon a negyedik olyan eszköz lesz, ami már gyárilag Windows 10 operációs rendszerrel kerül forgalomba, az 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzőnek köszönhetően pedig tökéletesen illeszkedik a Lumia 950-nek az 5,2, valamint a Lumia 550-nek a 4,7 inches megjelenítői közé.


[+]

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor dobná piacra a Lumia 650-et a Microsoft, mindenesetre a Lumia 640 még mindig egy közkedvelt modell, sőt, a felhasználói vélemények inkább amellett a mobil mellett állnak, a Lumia 550-nel szemben. Hozzá kell azonban azt is tenni, hogy a Microsoftnak még nem ártana a Lumia 850-et sem útjára bocsátania, hiszen van ugyan átmenet a kijelzőméretek között, ám hardveresen az ötszázas és a hatszázas sorozat is messze a csúcskategóriás eszközök tudása alatt áll, vagyis ha a rendmondiak az egész piacot le szeretnék fedni, akkor bizony egy vagy két felső-középkategóriás termékkel is elő kell rukkolniuk.

Azóta történt

Előzmények

  • Microsoft Lumia 950 - kiment a ház az ablakon

    Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.

  • Microsoft Lumia 950 XL - ablakcsere a tizediken

    Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?

  • Microsoft Lumia 550 - szellőztetés, friss levegő

    A redmondiak a két csúcsmodell mellett egy középkategóriás mobilt is bemutattak, a kompakt kialakítású készülék gyors, Windows 10-et futtat, és az ára miatt nem kizárt, hogy sikeres lesz.

Hirdetés