- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
A ZTE blade-ről nem írnak semmit aminek árát ugye januárban 2 lépésben 38k-ról 41k-ra emelték feltöltőkártyás csomagban...
-
rizso
addikt
Valóban jó lett az Omnia7 ára. Kár, hogy nem az N8 ára esett ennyit
-
Gabi 8906
senior tag
Igen, itt tart egy része.(Legalábbis erre vidék fele
) A készülékhez könnyű hozzájutni a részletfizetés miatt. Sokan bevállalnak drága telot részletre, mert úgy ítélik meg hogy kitudják fizetni.(Van hogy igen, van hogy nem és jön a tiltás.)
Komolyan mondom egyszer a használtasban voltam, vártam a soromra. És az előttem levő azért ment panaszkodni, hogy amikor rádugja a töltőt a telóra mozog a töltöttség jelző.(fel ment 3-ig, aztán kezte üresröl,és fel 3-as ig....).
De gyakran vesznek céges telonak drágát, több darabot. Feltételezem az alkalmazottak már tudnak azért angolul.
Szerintem angol nyelv miatt nehezebben mehet a T-nek az eladás, ezért áralhatták le ezt a típust ennyire. Hogy az emberek ráharaphassanak a Win7-re.
Ha a memóriája bővíthető lenne akkor lehet én is elgondolkodnák egy Omnia 7-en. -
zack
nagyúr
Gondolom nem azért vitték le az árat, mert kedveskedni akarnak a vásárlóknak.
Van millió marketingesük, akik vakargatták a fejüket a különböző eladási statisztikák láttán, és agyaltak egy sort, mit lehetne tenni hogy jobban vigyék.
Tény és való, bár jók az alapok, de jelenlegi formájában nem jó még a WP7, és ezt valószínű minden szolgáltató tudja, ha más nem az eladási adatokból.
Jó lesz, de mire elérkezik az idő, hogy érdemes legyen beruházni rá, az még optimista hozzáállással is jó pár hónap, de én inkább azt mondom Q4-2012 Q1-re lesz kiforrott és olyan, amilyennek kigondolták, addigra pedig már nem ezek a tipusok lesznek. -
Levin01
őstag
-
Levin01
őstag
HTC-k árait is levihették volna
-
Gabi 8906
senior tag
Nem bánt engem.
Ha lehetne bővíteni memória kártyával akkor bátran bevállalnám.
Bejön nekem a teló, meg a rendszer ellen sem vagyok.Csak meglepett hogy nincs benne magyar nyelv.(Elnézést ha valakit megbántottam volna az előző hsz-eimben.
)
Sok telot eladtam már PH-n amit megvettem, használtam, meguntam. És amiben nem volt magyar nyelv, azt nagyon nehéz volt eladnom. Hijába volt remek készülék. -
hemaka
nagyúr
30ezerrel olcsóbb az omnia 7 mint a gsm boltokba, nem rossz akció
-
Gabi 8906
senior tag
Ezt öröm hallani.
Nálunk a T-nél a telefont sem tudják szétszedni.Nem hogy még értsenek is hozzá hogy mit tud pontosan is a készülék...
Megadják az információs vonalat hogy hívjuk fel és ennyi. Igaz nem egy bemutatóterem hanem csak egy kis üzlet, de azért még utánnanézhetne az eladó a teloknak is, nem csak a szépség iparnak -
tjb007
nagyúr
válasz
Gabi 8906 #24 üzenetére
Ha csak a szuahéli nyelvet támogatná a WP7 akkor csak szuahéliül lehetne kapni és így árulná a T-Mobile vagy a világ összes szolgáltatója.
Amúgy meg a T-Mobile oldalán, az Omnia 7 adatlapján is fel van tüntetve, hogy csak a német és angol nyelv közül lehet választani, szóval még azt sem lehet mondani, hogy el lenne titkolva ez az információ. -
Gabi 8906
senior tag
válasz
manchester85 #28 üzenetére
Van angol tudásom. Méghozzá papíron is.
Nem magamból indultam ki. Pl anno az i7110-es Samsung. Az nagyon frankó mobil. Az eggyetlen visszataszító dolog ami visszavetette a használt piacon hogy nincs hozzá magyar nyelv.(Na meg persze hogy nem forgalmazták idehaza hivatalosan)
Volt egy Htc Kaiserom. Win 6.5-el. De nem volt rajta magyar nyelv így alig tudtam eladni.Végül egy magyar 6.1-et sikerült ráraknom és azzal eladnom ha jól emlékszem..
-
manchester85
veterán
válasz
Gabi 8906 #24 üzenetére
iOS-hez vagy WP7-hez annyi angol tudás kell kb., mint magának a "windows"-nak meg a "phone"-nak a lefordításához. Ők a rendszerhez nem nyúlhatnak hozzá. Hogy hogyan forgalmazhat angol menüs telefont a T-mobile? Hát így! Mit zavar ez téged? Ha nem forgalmaznák, neked mitől lenne jobb? Azt tudom javasolni, hogy maradj meg egy egyszerűbb telefonnál, vagy tanulj meg 10 angol szót, ugyanis kb. ennyi tudás kell a rendszerhez. Nevezhetjük általános műveltségnek is, aki ezen kiakad, annak nem tudok jó szívvel egy 100 ezres telefont ajánlani.
-
Gabi 8906
senior tag
Az okés, rendben. De ha én nem nézem meg a termék tulajdonságait részletesen akkor rá sem jövök erre. Az eladó nemhiszem hogy külön felhívta volna erre a figyelmem egy Omnia 7 vásárlása esetén.(Sőt, szerintem még nekem is kellett volna levenni a telo hátlapját.
) Csodálkozok ezen hogy ezt a hírt (nincs magyar nyelv benne) valami hazai szervezet még nem lovagolta meg, és nem tett keresztbe a T-mobilnak vagy más szolgáltatónak (büntetés,vagy valami hasonló...).
Nagyon sok ember van aki még a magyar menüben, beállításokban sem boldogul. És aki most rohan megvenni és otthon jön rá hogy hoppá, mit vettem az mit fog csinálni?Tuti nem fogják a pénzt vissza adni. Max levásárolhatja. De ha a vásárló csak azért vett telot 69-ért mert ultramodern high tech kütyü, és előtte 100 k volt? Akkor mit választ helyette...max Wavet.(Elnézést a hosszú hsz-ért
)
-
Gabi 8906
senior tag
Hogy adhat el így a Tmobil ilyen telot egyáltalán???
Magyar nyelvnek nem kötelező kellene hogy legyen a teloban?
(A boltok polcaira is csak olyan termék(most vegyesboltra gondolok) lehet amin van magyar használati utasítás vagy hogy miből készült, és hol, stb.....)Szerencsétlen felhasználó vesz egy telót a T-ben akciósan, és még csak magyar nyelv sincs benne.Az lenne a minimum a T-től hogy ha kiírná hatalmas betükkel hogy A Win7-es telokban nincs magyar nyelv,ha már forgalmazza
(Vagy netán rosszúl gondolom??)
Én idáig nem is gondoltam hogy nincs benne magyar nyelv. -
tween
őstag
és várható wp7 alá a magyar nyelv?
-
Magnum_
nagyúr
sőt, a webshopból 85k
-
kenwood3
addikt
tényleg jó árban van az omnia...szidom is ilyenkor a t-t , mert 10 évig voltam t-s és mindig ő volt a legdrágább ..most elpártoltam 1 éve tőlük és ilyeneket csinálnak
-
Polllen
félisten
-
válasz
manchester85 #10 üzenetére
.naaa!...ezt gondold át...
-
manchester85
veterán
Na, azt hiszem, hogy most érkezett el az a pont, hogy nagyon erősen gondolkozom, hogy beújítok egy Omnia 7-re.
-
-
Gabi 8906
senior tag
Omnia 7 nél azt írják a T-sek hogy a teló Angol menüs.
Most ez elírás vagy tényleg nincs benne magyar nyelv? -
manchester85
veterán
Az omnia7 tényleg durván jó áron van.
-
Magnum_
nagyúr
omnia 7 ára nagyon jól alakul. függetlenül, rendes gariva, de 0%-os áfával is 140k körül/felett van
-
AS
félisten
Samsung i8700 Omnia 7
* két éves előfizetéssel 69 990 Ft
* egy éves előfizetéssel 79 990 Ft
* kártyás csomagban 89 990 FtEz nagyon baráti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Bittorrent topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest