Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
üzenetére
szerintem ezt rosszul látod.
(nyilván vannak intel és amd fanatikusok is, most nem erről van szó)
aki olyan cpu igényes feladatokat végez ahol a gpu nem tud besegíteni ( ilyet hirtelen nem tudok - talán több ezer oldalas excel szét macro-zva..) az vesz egy drágább intel procit.
Aki meg MINDEN másra használja a gépet - akár video konvertálás, akár CAD, akár néha játszik, igp-vel gyorsított hd videot néz, stb. - az vesz OLCSÓBB amd apu-t, aminek gyengébb a procija, de minden másban jobb. -> olcsóbb, jobb igp...
he7edik.: lol... és facepalm. (ez az, mikor okosabb lettél volna, ha hallgatsz..)
Mercutio_: ebben a lenovo-ban mekkora akksi van..? (mert ahol olcso vmi, ott általában az akksi kisebb is...
) -
válasz
üzenetére
Igen, és mondjuk azt is éredemes megnézni, hogy visszamenőleg hány évig volt folytonos kompatibilitás a foglalatok között AMD oldalon, és hogy Intelnél ez hogy áll
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval a kettő nagyon nem ugyan az, de persze a különböző színű szemüvegek egyaránt torzítanak, legyen az kék vagy zöld, ugye?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#28) gainwardgs:
+1
, én remélem, hogy Bull majd meg is hozza 
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, én remélem, hogy Bull majd meg is hozza