- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Lehet ám a tapi dolog mögött az áll, hogy az IT cégek bevásárolták magukat a törlőkendő bizniszbe, és most teremtik a piacot hozzá
Más, témához: fél nap nem touchos tesztelgetés után most touch-ra váltottam és máris van egy klasszikus melós helyzet, ahol hasznos volt az érintős. Amikor telepítettem, és kijött három bepipálandó opció, akkor egyszerűbb volt odacsapni a képernyőre háromszor, mint tapipaddal odanavigálni és ráklikkelni (amúgy is elég szerencsétlen az érintett tesztgép touchpadjének a gombja).
Cserébe az új felületen találtam egy kazalnyi marhaságot, appbezáró gomb nincs (vagy csak nem találom), gesztusok nem mindig mennek (direkt odafigyeltem pedig a koppintásokra meg simításokra), a tapi felületű video player meg nem írta ki a fájlok nevét, csak azt, hogy videó és le lehet játszani. Fölé kellett vinni az egeret, hogy kiírja a fájlinfókat. Minden új felületes app (legegyszerűbbek is) látszólag 1-2 másodpercet várnak indulás előtt (lehet, ez kikapcsolható). Az is vicces volt, amikor begépeltem az érintős explorerbe a PH címét, és 5 prec böködés után majdnem feküdt a billentyűzetem, vissza kellett hajlítani látható szögbe, mert a TN panelek éppen "alulról" nézve a legrosszabbak. Szóval egyelőre nem hiszek a notebookos érintőképernyőben, de még csak a szokásos rutintesztekkel foglalkoztam, amiket billentyűzetről már becsukott szemmel is megcsinálok.
-
törölt tag
cimbora nekem mondta hogy tableten gyorsabban gépel mint billen. nem hittem el és igaza lett. mondjuk a végén csak kiderült hogy billentyűzeten a 10 ujjas levitáló varázsló figurát használja (10 ujjal varázsol a bill fölött amíg keresi a köv karaktert...). nah annál mondjuk nem nehéz gyorsabbnak lenni
-
rudi
nagyúr
Fene tudja... elvileg 4-5 gesztust kell megjegyezni, az nem olyan sok, persze így egy napnyi használat után nekem sem sikerül még előcsalni azt, amit szeretnék. Pl. egy Asus app (számológép) eliondítása után nem volt világos, hogyan lehet érintéssel bezátni, szóval nyomtan neki egy régi jó alt+f4-et
. Az is elég szerencsétlen, ahogyan a színes-szagos-érintős felületen rákeresve a programok eltávolítására átcsap a régi és kopott desktop felületre - inkonzisztens felhasználói élmény.
Viszont úgy tűnik, hogy ezek a dolgok csak power-user üzemmódban jönnek elő, a "maradék" 90%-nak elég lehet az érintős felület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest