- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
+1
Én biztos nem használnám az érintőt normál méretű laptopon. Vagy csak néhányszor.
Inkább vennék egy ilyen Surface féle valamit kiegészítőnek, ami meg inkább tablet. Hozni vinni könnyű így elég praktikus.
Szerintem is ez az érintő dolog inkább csak a specifikációk között mutat jól. Az asztali gépekről meg ne is beszéljünk. -
LordX
veterán
Ilyet kaptam céges gépnek 2 hete. Jónak jó, de tovább lehetne gondolni. Pl. olyan laptopot tudnék elképzelni, amin nincs tapipad és csuklótámasz, a billentyűzet végénél vége van (ilyen MacBook Air-féle vastagságban elképzelve, hogy ne levegőben lógjon az ember keze, hanem az asztalon legyen a csukló), 25:10-es méretarányú érintőkijelzővel.
A cikkhez: a felület minden, csak nem intuitív. Az, hogy vannak dolgok amik valami gesture-re jönnek elő, és addig nem látszik, az konkrétan SZAR. Én szeretném látni, hogy milyen lehetőségeim vannak, nem pedig emlékeznem kellene, hogy másik programba váltáshoz bal felső sarokból lefelé kell húzni az ujjam vagy az egérkurzort..
-
rudi
nagyúr
Hazafelé a vonaton gondolkodtam rajta, hogy mennyire eggonomikus egy asztalnál ülve, notebookhasználat közben a monitorhoz kinyúlni a mostani merevségű zsanérokkal. Egyelőre a semennyire és a nagyon nem között hezitálok, de hétvégén csinálunk majd itthon össznépi tesztelést, a T13 mellé beugrott egy Asus VivoBook is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest