- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
cimbora nekem mondta hogy tableten gyorsabban gépel mint billen. nem hittem el és igaza lett. mondjuk a végén csak kiderült hogy billentyűzeten a 10 ujjas levitáló varázsló figurát használja (10 ujjal varázsol a bill fölött amíg keresi a köv karaktert...). nah annál mondjuk nem nehéz gyorsabbnak lenni
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #7 üzenetére
majd jön az újabb cucc, hogy a kijelző nagyobb mint a bill tapipad nélkül, és ha lehajtod akkor a maradék sáv aktív marad, így azon mindenféle üzeneteket meg lehet jeleníteni
-
törölt tag
válasz
fordfairlane #5 üzenetére
helyet és súlyt akkor takarítson meg a gyártó szerintem, ha pl aksiban már ott tartunk, hogy elketyeg a cucc mondjuk lazán 12 órát terhelve. a dokkolható tabletes billes történet más. ha sokat akarsz írni becsattintod és mehet a dara. de alapvetően ahogy rudi elég finoman fogalmazott, még rövid távon se tudom elképzelni hogy kényelmes lenne ez.
ha az aksikkal meglépjük a szintet. ha a kijelző nem fog úgy kinézni fél nap után mint a ahogy, ha kényelmesen, erre tervezett felületen tényleg hasznosan lehet használni. ha a zsanér megfelelően atomstabil ehhez.... akkor miért ne egy dokkolható tabletet vegyek? klasszikus notinál több a lehetőség ha tapizni kell, de majd kiderül végülis. meg ez is csak egy vélemény
-
törölt tag
gesztusvezérléssel elég szépen el lehet navigálni a metroban azért... hovatovább én ha már oldalra kéne mozduljak, főleg egy belakott rendszerben amiben nem csak 4 telepített progi van, akkor inkább gépelek notin, mert az gyorsabban dobja az eredményt mint akár a tapicskolás. a kijelző kézzel tapicskolás szerintem továbbra sem járható út ahogy a hírben is benne van, akármilyen tiszta a kezed akkor is zsíros, mocskos, retkes lesz elég gyorsan, persze akit nem érdekel, nem akar egerészni, de tapipaddal se boldogult (eddig akkor hogy használt bármilyen pc-t...) annak jól jöhet. azért ez egy elég kis réteg valljuk be.
-
törölt tag
érintőkijelző a notiba? ez egy olyan tulajdonság ami egyeseknek még jól is mutathat a specifikációban, meg haverok szemét kisüthetik vele, de lényegében nem hiszem hogy kényelmes vagy egyáltalán a "wow" faktor lecsengése után gyakran használt dolog lenne .. viszont az árat felnyomja szépen. öreg vagyok én már ehhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest