- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
mint egy szalvétatartó, de tényleg...
-
edipqe
senior tag
össs z und vissz 2 db azal kettő darab heatpipe?
-
Dr_Syrex
senior tag
akár még jó is lehetne, de az a 110-es venti.....
-
kariad
senior tag
Szép legyező
-
Jhonny06
veterán
Kicsit Zalmi utánzat, na mindegy.
Én sose szerettem a Thermaltake hűtőit, szerintem messze nem olyan jók, mint a konkurens cégek termékei, viszont a házai jók.
-
-
gardener
senior tag
Meglepődnék,ha igazán jól hűtene.
Kiváncsi lennék egy tesztre majd. -
DuplaZso
aktív tag
Vigyázni ám azokkal az Acorpnak csúfolt hűtőkkel ! Nem volt azokkal az égvilágon semmi gond, csak a méretük volt kicsi, és ezért filléres ventillátorokat alkalmaztak hozzájuk, amiket nyilván nem is tartott karban senki, fordulatszámát sem szabályozta, ezért viszonylag hamar bezajosodtak, tönkrementek. A kis méret és nagy fordulatszám egy idő után kikopott a divatból (és a teljesítményből is nyilván), ekkorra tehető a választék megjelenése is a hardverpiacon, némi késéssel pedig Kishazánkban. CAK38, FOP38, tyuhúúú... !
Na, azokból az időkből viszont nem sajnálom, hogy kimaradtam.
(szerk.: megkövetem magam, épp most néztem, hogy a szekrény tetején lapul egy COOL11+, de mentségemre szolgáljon, még sosem használtam
)
Témára : ezek a dizájn-hűtők engem sem hatnak meg. Valahogy a robosztus konstrukciók voltak mindig is a az igazán bevált megoldások számomra, ezért is szeretnék magaménak tudni majd például egy nindzsát. Attól függetlenül tesztet kérünk !
Jut eszembe ! A BAT-okról mostanság még említés-szinten sem nagyon hallok, aprók közt sem szoktam látni. Annyira keveset adtak volna el belőle errefelé netán ? Pedig egy időben erősen gondolkodtam rajta, és még most is szívesen betesztelném.
-
Rawulf
őstag
Ejnye... Egyesek úgy látom nem emlékeznek arra, amikor még csak gagyi hűtőket lehetett kapni (Acorp)... Mekkora megváltás volt, amikor megjelent a Globalwin, aztán a Coolink, Spire...
Inkább örüljön mindenki, hogy válogathat! -
BRinyo
aktív tag
válasz
Depression #19 üzenetére
Azért veszem a gépbe a procihűtőt, hogy a procit hűtse. Nem gyönyörködök benne, nálam a gép "munkaeszköz". Ha gyönyörködni akarok, veszek asztalidíszt, vagy bármi mást. Nálam a funkció az első. Abban pedig a coolink odab.. ennek az akárminek. Igaz drága volt (12e), viszont már a 3. procim hűl alatta az elmúlt 2,5 évben....
-
Croissant
aktív tag
nenenenenene! én nem akartam vitát indítani, egyszerűen csak ízlések és pofonok! kinek mi tetszik; elárulom az én mostani hűtőm is kocka, ráadásul a régebbi fajtából (lapra merőlegesen fúj), pedig plexis a házam, de lehet, h idővel cserélve lesz egy (szvsz) szebbre
szal no vita -
Skizz
addikt
válasz
Depression #19 üzenetére
Nem értem, mit kéne felülről látnom, a linkelt hűtőkre célzol? Nos, 3-ból hármat oldalról mutatnak.
-
Simi2000
tag
Tetszetős egy hűtő lett....már csak jól is kellene hűtenie.
-
sNORh
addikt
Ejjj dekis csúnya Zalman hamisítvány..
-
Croissant
aktív tag
Én nem tudom, miért fikáztok; ez egy tényleg tetszetős alkatrész, és van akinek nem csak az számít, h szobahőmmérsékletnél is hidegebbre hűtse még a az alaplap utolsó csavarját is, hanem az is, h igényesen, és szépen nézzen ki az, amit a házikóba pakol. Természetesen nem a teljesen zárt házakra gondolok..
Ezt a hűtőt én átlagos árral és teljesítménnyel is megvenném (vagy meg is fogom). -
BRinyo
aktív tag
Nah, még egy felesleges csicsa...
-
.mf
veterán
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Ettől én se várok semmi jót.
A dB-mérőt továbbra sem tudják használni.Más:
>>"négy darab 6 milliméteres hővezető cső (Dual VTM Architecture) továbbítja a meleg levegőt az újratervezett, négycsatornás, kéttagú alumíniumbordázatra."Ezeknek a hőcsöveknek már légszállítása is van?
Mitől négycsatornás a borda? -
Male
nagyúr
Igazán eredeti kénézet...Jópár évvel ezelött...
-
Skizz
addikt
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Elég csak a CM Eclipse-re gondolni. Mindig nagyot akarnak alkotni ezekkel az ilyen-olyan UFO kinézetű hűtőkkel, de még nem sikerült senkinek sem.
-
macilaci78
nagyúr
Kétkedve fogadom egy ilyen dizájnbajnok teljesítményét. Teszt lesze-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest