Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DuplaZso

aktív tag

válasz Rawulf #25 üzenetére

Vigyázni ám azokkal az Acorpnak csúfolt hűtőkkel ! Nem volt azokkal az égvilágon semmi gond, csak a méretük volt kicsi, és ezért filléres ventillátorokat alkalmaztak hozzájuk, amiket nyilván nem is tartott karban senki, fordulatszámát sem szabályozta, ezért viszonylag hamar bezajosodtak, tönkrementek. A kis méret és nagy fordulatszám egy idő után kikopott a divatból (és a teljesítményből is nyilván), ekkorra tehető a választék megjelenése is a hardverpiacon, némi késéssel pedig Kishazánkban. CAK38, FOP38, tyuhúúú... ! :DDD Na, azokból az időkből viszont nem sajnálom, hogy kimaradtam. :) (szerk.: megkövetem magam, épp most néztem, hogy a szekrény tetején lapul egy COOL11+, de mentségemre szolgáljon, még sosem használtam :D )

Témára : ezek a dizájn-hűtők engem sem hatnak meg. Valahogy a robosztus konstrukciók voltak mindig is a az igazán bevált megoldások számomra, ezért is szeretnék magaménak tudni majd például egy nindzsát. Attól függetlenül tesztet kérünk ! :K

Jut eszembe ! A BAT-okról mostanság még említés-szinten sem nagyon hallok, aprók közt sem szoktam látni. Annyira keveset adtak volna el belőle errefelé netán ? Pedig egy időben erősen gondolkodtam rajta, és még most is szívesen betesztelném.

Új hozzászólás Aktív témák