- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuplaZso
aktív tag
Vigyázni ám azokkal az Acorpnak csúfolt hűtőkkel ! Nem volt azokkal az égvilágon semmi gond, csak a méretük volt kicsi, és ezért filléres ventillátorokat alkalmaztak hozzájuk, amiket nyilván nem is tartott karban senki, fordulatszámát sem szabályozta, ezért viszonylag hamar bezajosodtak, tönkrementek. A kis méret és nagy fordulatszám egy idő után kikopott a divatból (és a teljesítményből is nyilván), ekkorra tehető a választék megjelenése is a hardverpiacon, némi késéssel pedig Kishazánkban. CAK38, FOP38, tyuhúúú... !
Na, azokból az időkből viszont nem sajnálom, hogy kimaradtam.
(szerk.: megkövetem magam, épp most néztem, hogy a szekrény tetején lapul egy COOL11+, de mentségemre szolgáljon, még sosem használtam
)
Témára : ezek a dizájn-hűtők engem sem hatnak meg. Valahogy a robosztus konstrukciók voltak mindig is a az igazán bevált megoldások számomra, ezért is szeretnék magaménak tudni majd például egy nindzsát. Attól függetlenül tesztet kérünk !
Jut eszembe ! A BAT-okról mostanság még említés-szinten sem nagyon hallok, aprók közt sem szoktam látni. Annyira keveset adtak volna el belőle errefelé netán ? Pedig egy időben erősen gondolkodtam rajta, és még most is szívesen betesztelném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged