- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
kár kijelenteni hogy aki tud kezelni és hozzá is fér ilyen gépekhez az nem tud szépet alkotni.
a stílus, a design, mind mind szubjektív. a modding meg jelentős mértékben egyfajta önkielégítés, első körben a készítőjének kell bejöjjön, aztán ha még valakinek tetszik hát annak lehet örülni, de nem feltétlen szempont.
egyébként tudnék mondani kb 10 házat így fejből az elmúlt évekből amiket "szakmunkások" készítettek, persze más más stílusban, de hihetetlen részletesen ki vannak építve és szerintem szépek is. pl én nem szeretem a steampunk témát mégis van amire azt mondom hogy naháááát....
nem gond hogy nem tetszik neked, nem is ez volt a készítő célja, szerencsére nem te rendelted tőle, viszont a rendelkezésre álló tudás valamint eszközpark alapján általánosítani szépérzetre elég meredek
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest