- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz
Laccoss #5048 üzenetére
bevallom ötlet szinten nálam is megfogalmazódott ez kb. 2 éve, amikor először láttam először ezeket a smart mirror, vagy two way mirror kreációkat. (pl. tablet applikálva a tükör mögé időjárás, óra, naptár app-al)
szerintem jópofa, modderek szeretni fogják.
a demó videóban egy absztrakt videó megy, a látvány miatt.
én egy jól megszerkesztett, látványos, a moddolt pc témájához és színéhez illeszkedő grafikai elemekkel turbózott rainmeter-rel csinálnám meg. minden monitorozható jellemzőt megjelenítenék ezen a kijelzőn. cpu, gpu hőmérséklet, load, hálózati forgalom, ventilátorok, vízhűtés jellemzők stb. tetszetős grafikával, jól elrendezve nagyon vagányan nézhet ki, és megmarad a sima oldalablak funkció is. -
jones965
Modder
válasz
Laccoss #4768 üzenetére
Csak egyforma hosszúságú riser kábelekkel működik a rendszer, egyébként az adott vga-k késleltetési ideje miatt anomáliákat produkál a rendszer. Tudom, kipróbáltam.A másik nagy kihívás a szinkron miatt az sli kábel.
Azzal is szívtam egy jó adagot, mire sikerült egy teljesen árnyékolt zavaró jeleket mellőző kábelt készítenem. -
Atke
senior tag
válasz
Laccoss #4768 üzenetére
Igen, én is néztem hogy hosszú a riser kábel,én is így oldanám meg. Amit szerintem elrontott,hogy a baloldali (szemből) VGA-t fordítva tette be.Lehetett volna rendesen és egy ugyan olyan backplatet csinálni mint a blokk (ha már ennyire rusnya) és akkor még ki se lógott volna az összhatásból. Nekem tetszik,főleg az eredeti plexiben elvezetett vizes verzió.
-
jones965
Modder
válasz
Laccoss #4660 üzenetére
Körvonalakban jól látod a dolog a lényegét, biztos vannak olyan megoldások, amiket egy későbbi gyári megoldásnál viszont láthatóak. Akár részben vagy egészben.
De van egy másik oldala is, hiszen olyan megoldások születnek a modderek keze által, amiből a marketing is profitál. Biztos hogy van benne üzlet, hiszen nem kevés pénzt áldoznak rá a gyártók, hogy különböző hardvereket adjanak ilyen célra.
Részemről a megtiszteltetés, hiszen az ASUS Magyarország addig támogat, amíg kedvem van hozzá, ráadásul a ROG vonallal, ami köztudottan a márka csúcsa.A Thermaltake is rengeteget ad ilyen támogatást világszerte, éppen most zajlik egy meghívásos modding verseny, ráadásul ennek e szervezésének a közepén vettem fel velük a kapcsolatot, és mint már írtam, rövid időn belül küldték a kért cuccokat.
Azt azért ne felejtsük el, hogy nekem több mint 5 év munkája van benne, hogy elértem ahhoz az ajtóhoz, ahol kopogtatni kellett. A többi része már ismert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RX 570 8GB GDDR5 ARMOR OC Eladó!
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest