- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
válasz
becsitibi #818 üzenetére
Nem banzáj volt az, max teadélután..de az a jobbik fajtából
Ahogy azt korábban írtam, 1 óra körül ellátogattunk egy MÉH-telepre MÉHézzkedni. Elsősorban plexire vadásztunk. Én gyüjtögettem 3 kilót, Bari azt hiszem 12 kilóval tért haza, a többiek is hazacipeltek még pár kiló agyagot
A forró nyári nap elől a debreceni Békás-tó partjára menekültünk, ahol Bari a félkész spektrum analizátorával demózott, majd én magyaráztam a sikló-formámról jelenlevő kollégáknak.
Az összlétszám 5 fő volt, amit egy másik ph!-s arc, superceneb egészített ki pár perc erejéigMindannyian nagyon jól éreztük magunkat, sajnáltuk, hogy öt óra körül el kellett búcsúznunk, pár órát még biztos beszélgettünk vola.
Az egyetlen kép, ami bizonyítékul szolgálhat ottlétünkre:
A jelenlévők balról jobbra: Balcsida, Engineer086, Bari, Outsider és Fkenny
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő