Hirdetés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
csabi112
üzenetére
Az a baj hogy nincs meg az "összhatás", nem koherens, nem sikerült még eddig úgy összerakni fejben-papíron a terveket hogy tényleg tetsszen minden téren. Pedig szinte mindenre van koncepcióm, van amire már több mint egy éve...
Nekiállnék én igazából, de akkor meg az arányok lennének elrontva, később nem tetszene, etc... olyat akarok először kitalálni ami kívül-belül jó és utána nekifogni a megvalósításnak.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
csabi112
üzenetére
Fogok írni mindenképp. Nevezni nem akarok a Veletechre, nekem pest olyan messzi van, mintha a világ másik felére kéne elutazni
Nézegettem én már sok mindent, de nincs "kedvem" (ellenben időm rengeteg). Egyedül akkor lesz változás a tervekben, ha sikerül a Sony tabomtól megszabadulni és venni a laptopot magamnak, a mostani megy muternak, az ő vaio laposát meg beáldozom. Múltkor takarítás címszóval szétszedtem, akkor néztem, hogy talán belefér. Majd lemérem. Köszönöm a támogatást 
Új hozzászólás Aktív témák
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nézegettem én már sok mindent, de nincs "kedvem" (ellenben időm rengeteg). Egyedül akkor lesz változás a tervekben, ha sikerül a Sony tabomtól megszabadulni és venni a laptopot magamnak, a mostani megy muternak, az ő vaio laposát meg beáldozom. Múltkor takarítás címszóval szétszedtem, akkor néztem, hogy talán belefér. Majd lemérem. Köszönöm a támogatást