- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi112
Modder
tDr1v3r: tervek ha vannak, az már jó. Tapasztalatból javasolnám,(nekem sincs sok szabadidőm) hogy kezdd el, csináld meg az alapokat, egy nyers házat. Utána, mintha puzzle-t raknál, időnként tégy hozzá egy keveset. Nem kell elkapkodni, időközben jöhetnek új ötletek, azokat is megvalósítod, és egyszercsak elkészül. Nálam bevált, és most is így építkezem. Sajnos, a modderek egyik nagy ellensége az idő, ami mindig kevés.
feco72: Az nem jó, ha nincs mit átalakítani. Remélem, azért lesz megoldás.
Ramses07: Az nagyon jó gép lesz!
Fr0z3n: Ha lesz benne hardver, szerintem be lehet nevezni. Integrált procis minilapokat nem nézegettél?
Egyébként sok sikert! Az átalakításról majd azért írjál.Én készülök, építek, de még nagyon az elején vagyok. Rengeteg apróságot terveztem a gépbe, úgyhogy rengeteg időm fog rámenni. Remélem tavaszra elkészülök vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- Linux kezdőknek
- Path of Exile 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borderlands 4
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest