- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
tenyleg 8 ev, a Cosmos (RC1000) 2007ben jelent meg es az valtotta le a Stacker 83x szeriat (vagy maskepp nezve a Cosmos S).
EOL: ahogy Balika911 irja. nem gyartjak. apron szep allapotu Stacker 8XXet en mar 2008ban se talaltam (egy honapon keresztul vadasztam ra). jelenleg egy moddolt 810 van fent az apron, 83x nincs. nagyon ritkak voltak azok a hazak a forumon.
btw olyannak mondod, aki egy het-nyolc eves hazat hasznal, ami legalabb 3-4 eve EOL
. ha lett volna erezhetoen jobb, csereltem volna. de nem volt (a Cosmos 2 es a 900D kozel volt, de mindkettonek vannak apro gyerekbetegsegei).
---
ettol fuggetlenul nagyon keves olyan haz van, amiben felfele all a GPU es latszik a blokk massziv hajolgatas nelkul ha a foldon van a haz. FT08-E, FT02, FT05, TJ07, TJ11, esetleg meg a Thermaltake X9 es a HAF XM..
-
proci985
MODERÁTOR
Nem lehetne jobb? De igen!!!
Ez teljesen normalis, a mernoki munkahoz hozzatartozik, hogy nem meretezunk tul feleslegesen cuccokat ott, ahol nincs ra szukseg.
Ha valami szep, az azt jelenti, hogy az esztetikumot figyelembe veve terveztek.
A masik vizhuto valszeg az EK FC blokkja volt. Aminel jellemzoen a blokk olyan tripla annyiba kerul, mint a komplett CM hutesi megoldasok, nem biztos eleg a gyartasi kapacitasuk. Tetejeben a meregdraga blokk fole meg kene egy pumpa, meg a radi, meg a csovezes. +200 USD MSRP a kartya arara max 10 fokert cserebe, hulyenek is megeri a minosegerzet miatt.
BTW 10 fok elonyben se vagyok biztos, radi lesz ugyis a szuk keresztmetszet elnezve a kartyat. azt meg ertheto okok miatt korlatoztak single radiatorban.
bonusz: nekem EK FC blokkom van, csak a blokk+backplate volt 150 euro. baromi jol nez ki, csak eppen egy allo ATX elrendezesu hazban a backplate kivetelevel sok nem latszik belole. na ennyit az esztetikumrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest