Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz proci985 #66 üzenetére

Peched volt. Nekem eléggé összefolyik már mi milyen régen volt.
    Elég közelinek érzem, amikor követtem egy fekete 830 eladását, de még a régi grafikus felülete volt az aprónak, szóval elbizonytalanodtam mikor is.
    Emlékszem a srác heteken át szenvedett mire talált egy vevőt és a hirdetésével párhuzamosan volt fent másik 830 is drágábban vidéken és az is hamarabb ment el.
    Mindegy a lényeg, hogy már 10k-ra lement én meg egyszerűen nem akartam elhinni, mert fotó alapján egészen patika volt a ház. Nekem feketében ugyan nem tetszik annyira, mint a natúr szálcsiszolt alu fekete ráccsal, de bakker akkor is…
    A ventikeret hiányzott csak és bakker 10k-ért 830? Már azon voltam, hogy basszus megveszem én és odaajándékozom valakinek annyira ajándék árra ment le. Akkor döntöttem el, hogy házat tuti biztos nem cserélek, mert én ennyiért oda nem adom. Most viszont, hogy rákerestem tényleg csak február elején volt fent az utolsó 830, de tavaly is volt legkevesebb kettő, szóval van rendszeresen még mindig, csak türelem kell hozzá.

• priti

addikt

válasz proci985 #41 üzenetére

Durva, ha tényleg 8 év eltelt már, de az EOL azért erős túlzás…
    Mi történt azóta? Azon túl, hogy már csak vacak lemezházakat adnak negyven ezrekért is csak mert bele tudsz csavarozni egy radit koppra? Nagy kaland.
    Az történt, hogy nem kapod meg a 830-at újonnan 54k-ért boltban, helyette megkapod már 10-20k ért az apróban. És ez rossz? Ettől EOL?
    Vaj puha alu az egész. Pár perc kivágni az alját a radinak, meg dobni rá egy görgőt, hogy el is férjen és szvsz, H2O ready. Mit nem tud, amit egy háznak tudni kell? A mai napig nem láttam olyan házat, amire a készre modolt házam szívesen cserélném el ingyen. Nem, hogy még én fizessek rá nem is keveset.

Ezeken a képeken alig látszik, hogy nem 8 éve lőttem őket, max a billentyűzet buktat le, mert az nincs olyan régen. Ettől még szerintem nem halál ciki, kidobásra érett, kiment a divatból szégyen az egész se külsőre, se a használhatóságot nézve, de még a specifikációkat nézve sem. Ne sznobuljunk, inkább lássuk a praktikumot. Én is eladtam anno a monitorom, de most hogy 6-8k-ért adnak egyet újra vettem hármat, mert összesen 20-25k-ért egy Eyefinity jobb, mint 50k-ért egy pici 21:9 monitor, ami olyan vékony csík, hogy Stohl buci egy slukkra felkapja szőnyegről… Pont teszek rá hány éves, ha egyszer praktikus hármat venni belőle. Nem vagyunk mi németek, hogy ez már ciki legyen.

• priti

addikt

válasz proci985 #36 üzenetére

A jobb házakban be lehet tenni fordítva a tálcát amire az alaplap szerelve van és úgy látszik az FC blokk teljes pompájában. Ráadásul ha plexitetős akkor nem ront a hatásfokon az sem, ha nem elég erős a pumpa és levegős belül a túl nagy FC blokk, mivel a hűtőfolyadék így a plexihez nem ér hozzá a rézhez viszont a felület 100%-án.

Egyébként nem értem mi ez a hiszti. Le a kalappal az AMD előtt. Egyértelműen látszik a fejlődés és az igyekezet. Nem volt az olyan régen, amikor a 4870X2 még egy porszívóval felérő mókuskerekes léghűtőt kapott és senkit nem érdekelt, hogy hangos e, most meg még pumpából is újat kap a kártya, amit eleve blokkal adnak?

Új hozzászólás Aktív témák