- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
-
LackoMester
addikt
igen igaz amit irtál.Egyetértek, elég sz@r a helyzet,és tény,h.az AMD féle fejlesztések jók és megfizethetöbbek, mint az Intel féle dolgok,ami még sokszor felesleges is.(tetszik nekem is az AMD megoldásai
).....de én azt tartom,h.ami drágább az hosszú úton olcsóbb...ez az én priv.véleményem
Keldor Papa-jó,ok ezért még nem kell megenni...a Ci7 920-ra biztos lesz más alternativa..de egyébként tökre igazad van drága,felesleges.
-
LackoMester
addikt
tény a C2Q sorozat még mindig elég erös(nálam is egy q9450-es fult,picit felpöckölve),de azért a X4 965-ez már picit erösebb mint.pl.q9550-es(valamiben az Intel valamiben az AMD cpu-ja a jobb a teztekenél)...nem ez a lényeg...az AMD még mindig le van maradva az Intelhez képest...
-
LackoMester
addikt
na ez elég jól néz (elfogadnám).Hát itt elég durva tuning lehetséges,egy jobb ventillel a 4Ghz is simának tünik.Kiváncsi leszek a C i5 sorozatra,ezekkel lesz paliban...a Ci7 ez még mindig messzebb van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest