Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
-
LackoMester
addikt
igen igaz amit irtál.Egyetértek, elég sz@r a helyzet,és tény,h.az AMD féle fejlesztések jók és megfizethetöbbek, mint az Intel féle dolgok,ami még sokszor felesleges is.(tetszik nekem is az AMD megoldásai
).....de én azt tartom,h.ami drágább az hosszú úton olcsóbb...ez az én priv.véleményem 
Keldor Papa-jó,ok ezért még nem kell megenni...a Ci7 920-ra biztos lesz más alternativa..de egyébként tökre igazad van drága,felesleges.

-
LackoMester
addikt
tény a C2Q sorozat még mindig elég erös(nálam is egy q9450-es fult,picit felpöckölve),de azért a X4 965-ez már picit erösebb mint.pl.q9550-es(valamiben az Intel valamiben az AMD cpu-ja a jobb a teztekenél)...nem ez a lényeg...az AMD még mindig le van maradva az Intelhez képest...
-
LackoMester
addikt
na ez elég jól néz (elfogadnám).Hát itt elég durva tuning lehetséges,egy jobb ventillel a 4Ghz is simának tünik.Kiváncsi leszek a C i5 sorozatra,ezekkel lesz paliban...a Ci7 ez még mindig messzebb van...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
bocs,h.2 évig nemakarok CPU-alaplap-hoz nyúlni... 

).....de én azt tartom,h.ami drágább az hosszú úton olcsóbb...ez az én priv.véleményem