- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Én értem amit mondasz. Személyes tapasztalatnak lehet azt érteni hogy pár órát nézegettük haverral. (átmentem csodálkozni, meg adatokat cserélni). Nem tudom, de nekem tetszett CRT után is. Persze nem próbáltam filmezés meg játék közbe, ezt aláírom. Azért én is körülnézek vásárlás előtt, aztán ha tényleg úgy látom hogy érdemes a drágábbat akkor általában ráhajlok. CRT után nem akarnék másikat venni, hiába jobb panel van benne. Ez egy névtelen asszem (GABA) lassan 6. évébe lépő monitor, de nagyra becsülöm, évek óta megy hibátlanul, nem úgy mint az előző Samsung. Igazi konkrét hasonlítási alapja ugye akkor van az embernek amikor egymás mellett látja a két panelt működés közben.
Mivel hozzáértő vagy, kérdezném személyes véleményed erről a két példányról
LG 22" E2240S-PN
Acer 21,5" V223HQBBAmúgy ezt nem is tudtam, hogy az előállításuk ilyen környezetszennyező. Azt tudtam hogy minden elektronikai termék előállítása környezetszennyező, csak ugye a mérték.
Amúgy környezetvédelem szakos vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest