- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Én értem amit mondasz. Személyes tapasztalatnak lehet azt érteni hogy pár órát nézegettük haverral. (átmentem csodálkozni, meg adatokat cserélni). Nem tudom, de nekem tetszett CRT után is. Persze nem próbáltam filmezés meg játék közbe, ezt aláírom. Azért én is körülnézek vásárlás előtt, aztán ha tényleg úgy látom hogy érdemes a drágábbat akkor általában ráhajlok. CRT után nem akarnék másikat venni, hiába jobb panel van benne. Ez egy névtelen asszem (GABA) lassan 6. évébe lépő monitor, de nagyra becsülöm, évek óta megy hibátlanul, nem úgy mint az előző Samsung. Igazi konkrét hasonlítási alapja ugye akkor van az embernek amikor egymás mellett látja a két panelt működés közben.
Mivel hozzáértő vagy, kérdezném személyes véleményed erről a két példányról
LG 22" E2240S-PN
Acer 21,5" V223HQBBAmúgy ezt nem is tudtam, hogy az előállításuk ilyen környezetszennyező. Azt tudtam hogy minden elektronikai termék előállítása környezetszennyező, csak ugye a mérték.
Amúgy környezetvédelem szakos vagyok -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nem kötekedés de: jópár haveromnak teljesen átlagos ócsó Lcd-je van. Tökéletesen meg vannak velük elégedve, és ők átlagusernek számítanak, ezt innen gondoltam, nem pedig a cikkekből írásokból. Nekem sincs a simával semmi bajom.
Nemtudom mi bajod a Crt-vel, akinek ez van, ez van. Régen meg csak ez volt, és nem mai darab hidd elJavítom magam, aki tehetősebb tényleg nem 70 ért vesz monitort, akkor inkább úgymondom hogy többet tud félre tenni rá mint pl én.
devast: Jogos amit mondassz, kivéve ha megadja magát 3 év után. azt hiszem pont 2 hét telt le a garancia után, hogy elszállt a legelső Samsung crt-m...
De egy mai már bírja 6 évig. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Itt jön képbe ugye hogy kinek mire kell és ki mennyire igényes. Az átlagembernek megfelel a Tn+film panel, aki tehetősebb annak meg ugye jobb kilátásai is vannak.
Sajnos az ösztöndíjamból nehéz kispórolni még 60k-t is, és akkor még éljél a hónapban, ott van az asszony, egy két péntek este... Szal, ugye kinek hogy.
Majd ha még lentebb mennek az árak, akkor azt mondom hogy talán megfontolom, addig Crt-zekMost erre mit mondjak?
Ez mondjuk szimpatikus hogy be akarják tölteni az űrt, amit említettél, ez csak nekünk jó. Azt viszont nem lehet a számlájukra írni, hogy ebben a szemét országban, amellett hogy kilopják a szemedet is, minden sokkal drágább.
Talán egyszer majd nekem is lesz egy ilyenem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest