- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #17 üzenetére
Persze, első látásra tetszik, mert olyan szép éles, de aztán jobban megnézve kiderül, hogy minden másban gyengébb és nem nyújt olyan kellemes élményt.
A TN-eseket nem ismerem ilyen szinten, hogy miben jobb az egyik márka a másiknál. De van itt erre külön topik, kérdezd inkább ott. Viszont látom, az LG-t midenhol "LED monitor"-ként meg "Kijelző típusa: LED"-ként reklámozzák, ami szvsz simán a fogyasztó megtévesztése...
devast: Ez végülis igaz, de azért odáig nem mennék, hiszen ha valaki nem tudja olyan könnyen kigazdálkodni azt a 15-20eFt-os árkülönbözetet, akkor nem lehet kényszeríteni. Amúgy nem tudom, mi az a német típus.
(#12) Daert: Ez kimaradt: "Másrészről már nagyon kíváncsi vagyok a nemsokára megjelenő LG IPS monitoraira és árazására." -- Valószínűleg viszonylag jó áruk lesz, csak éppen az LG kissé "fukar" az elektronikát illetően (sima 8-bites feldolgozás, mint általában a TN-eknél, stb.), és akkor már jobb egy Dell, ha néhány ezres a különbség.
-
devast
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #17 üzenetére
Mint hozzáértő azt fogja mondani, hogy egy Dell U2211H alá nem érdemes adni
Meg volt valami jobbfajta panellel szerelt német is 50k körül azt hiszem, de nem tudom sem a márkát sem a típust.
-
Daert
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #10 üzenetére
Teljesen egyetértek az eszméddel!
Mellesleg az a Dell U23-as IPS paneles valóban már elérhető lehet 70K-ért,Egy kis spórolást valóban megérhet.dezz : Na igen.A garanciáról megint nem esett szó,és ez a LED átverés engem is zavar,sok embert átvernek vele,mert nem értenek hozzá(értem én ezt a TV-re is).Már szinte mindenre ráírják hogy LED TV/Monitor,pedig maximum csak LED-es
A Full Led meg 400-500.000-nél kezdődik,pedig azt valóban megérné megvenni.
Másrészről már nagyon kíváncsi vagyok a nemsokára megjelenő LG IPS monitoraira és árazására. -
dezz
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #10 üzenetére
"átlagembernek megfelel a Tn+film panel"
Jaj, ez az elcsépelt mantra...! Főleg úgy, hogy még CRT-t használsz...
"aki tehetősebb"
...az 150k(+)-ért vesz monitort...
-
dezz
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #6 üzenetére
Az elmúlt egy évben új szelek kezdtek fújdogálni ezen a téren, csak erről a Ph! elfelejtett beszámolni... Részben éppen az LG.Display (tehát nem az anyavállalat LG, mint ahogy a cikkben pontatlanul szerepel) fejlesztései hatására, amik az IPS technológia olcsóbbá tétele érdekében történtek, részben pedig elsősorban a Dell, másodsorban a HP azon törekvése hatására, hogy viszonylag olcsón viszonylag jó elektronikával párosítsák ezeket a paneleket -- betömve az olcsó, de nem túl jó és a profi, de igen drága szegmens közötti eddigi szakadékot.
Nos, pl. egy Dell U2211H 60k-ért vagy egy U2311H 68k-ért szerintem nem éppen elérhetetlen...
Daert: Az árát nem is néztem... 23,6”-es (és még csak nem is 16:10-es) TN 70k-ért...!? Ez aztán a jó vétel!
És az emberek képesek meg is venni, mert hogy LED!!! Huh...
(#2 végére: jobban mondva AS-IPS lehet, vagy nem tudom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LC49G94TSSPXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest