- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
-
Ricardo
titán
Lassan kell olyan app is amely pár másodpercenként felvillantja felváltva a belégzés/ kilégzés feliratokat, nehogy fulladás legyen a vége
Komolyra fordítva:
Valóban van kerelet az ilyen alkalmazásokra. hiába van ott a bejáratoknál ugyanaz a térkép, az nem jó. vannak olyan emberek (nem is kevesen) akik ha kíváncsiak milyen idő van kint nem az ablakon néz ki, hanem megnézi a neten -
Aftereffect
tag
Még annyit, hogy én se a zsebpénzemből vettem a szifont, dolgozni kellet hozzá egy keveset.. Mivel én se állok úgy anyagilag, hogy kazalba vegyem az iPhonokat, vettem nem magamnak, a cégnek egy Zte Blade-t is, mert igen jó ár-értékű terméknek tartottam. De szakadozik a wifi, csíkos a kijelző, tele van idegesítő apróságokkal, amik csak a hétköznapi használat során jönnek ki, úgyhogy el kellett adni, még jó hogy nem buktam rajta.. Szóval sajnos alapvetően vannak dolgok, amik nem változnak: Szarral nem lehet tojást festeni.. az Integra által említett populációt én se csípem, ezzel nem vitatkozom..
Az alkalmazás meg a telefon által kitermelt sallang, tudni kell ezt is kezelni, én oda se figyelek ilyenekre.. -
Aftereffect
tag
Lehet, nem szoktak letökfejezni, meg elküldeni onnan, ahol vagyok, elnézést ha valakit megbántottam, bár én igyekeztem nem megbántani senkit..
Boldog karácsonyt mindenkinek!! -
válasz
Aftereffect #30 üzenetére
Nem vagy egy kicsit túl érzékeny?
-
Aftereffect
tag
Integra megnyilvánulása is sértő volt és gusztustalan és Ő kezdte, de az valahogy nem tűnt föl senkinek. Nem vagytok részlehajlók, á dehogy..
Attól hogy szájkaratéban válogatottnál válogatottabb szitokszavakkal láttok el, attól még nem lesz igazatok. De én nem formálok már véleményt, nem merek.. -
Inarus
addikt
válasz
Aftereffect #25 üzenetére
"neked is telne egyre és akkor a boldogabb emberek családjába tartoznál te is"
- Ez amellett, hogy sértő, még gusztustalan megnyilvánulás is volt.(A hülyeség-faktort már nem is nagyon kéne megemlítenem...)
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
neked is telne egyre és akkor a boldogabb emberek családjába tartoznál te is
Szerintem már kitárgyaltuk valahol, hogy az ehez hasonló megjegyzések, nem csak oltári hülyeségek, hanem nem kicsit sértőek is. -
Integra
titán
válasz
igazad van, nincsen pénzem iphone-ra, én kérek elnézést
-
erdoke
titán
Nem is technikailag értettem a kapcsolatot. A szorosabban kötődő társoldalak már benne is vannak a mobil nézetben.
Egyébként szerintem az Index mobilos nézete kifejezetten jó lett más oldalakhoz viszonyítva, azon kevesek közé tartozik, aminél nem érzem magam rosszabbul a már jól megszokott asztali változathoz képest. -
Aftereffect
tag
Tiplizzél te, ha nincs ilyen telefonod. Senki nem kíváncsi a károgásodra, amivel el akarod rontani a boldog iPhone használók örömét. Ha azt a sok energiát, amivel az iPhone használókat szidod, értelmes dologra fordítanád, neked is telne egyre és akkor a boldogabb emberek családjába tartoznál te is, így meg saját farkad kergeted... Szánalmas..
-
Integra
titán
válasz
Aftereffect #16 üzenetére
mekkora egy tökfej vagy te...
látszik, hogy csak beböfögtél valamit, fogalmad sincsen mit gondolok az iphone-ról. na tipli.. -
joey04
titán
Nem azzal van a gond, hogy nem megy, vagy nem jól megy, annyira azért van erős gépem, hogy ne legyen ilyen gondom. de ezek a flash felületek. Valami borzalom mind, ilyen ide-osa csúszó, bukó, eltűnő/felbukkanó rémségek.
Pl.: mamutton az üzlettérkép részen, cipő, divat élelmiszer stb menükből a többi lehetőség ahogy feljön, hulladék.
Egyébként viszont azt is gyűlölöm, amikor ilyen külön mobilos oldalakat csinálnak, legyen az origo, index, akármi. Azért is jeleztem a ph! topikban, hogy a majdani mobilos verzió ne zárja ki a desktop verzió használatát. Egyedül az ilyen WPtouch megoldások tetszenek.
szerk.: persze, akinek kell, azoknak fejlesszenek csak mobilon is. Csak én szívesebben használok egy ilyen appot, mint pl a mostani mammut honlapot, még ha gördülékenyen menne a flash, akkor is.
-
erdoke
titán
Biztosan Mac-ről próbálod "kezelni" az említett oldalakat. Win7 + 10.1/10.2 Flash + sok böngészővel nincs gondom.
Egyébként félreértesz, nem akarom a Flasht védeni, alapvetően én is rühellem, csak arra céloztam, hogy meg lehetne a honlapot is csinálni, hogy könnyen kezelhető legyen, és működjön kvázi minden épkézláb okostelefonon, pl. ahogy most az Index megcsinálta a m.index.hu-t. A vásárlók hány %-nak van szifonja? A többinek hol a könnyen kezelhető boltkereső felület? (megint eltekintve attól, hogy a bevásárlóközpontok összes bejáratánál és elágazásánál van ilyen)
-
joey04
titán
Csak a vita kedvéért tételezzük fel, hogy van flash a szifonon, és még nem is olyan kegyetlenül szar és lassú, valamint használhatatlan, mint amilyen a jelenleg kapható flash képes mobilokon. Na akkor megnézve a mammut honlapját szifonon, és megnézve a az app kezelőfelületét, még mindig áll a cikkben is leírt indok:
A szoftver kialakításánál a készítők célja a könnyű kezelhetőség volt, melyet maradéktalanul el is értek.
Arról nem is beszélve, hogy a mammut oldalát is, de a reptereset meg pláne, kegyetlenül szar még gépről is kezelni.
Nem véletlen nem jutott eszembe olyan mobilon sem megnézni pl az ilyen üzletkeresőt/térképet, ami tudta (elvileg) a flasht, mert kényelmetlen. Akkor már inkább a kihelyezett keresőket/táblákat használtam.
-
erdoke
titán
Az itt a gond, kérem szépen, hogy a Mammut honlapján Flash-es térképes üzlet kereső van. Ezért kell szifonra külön appot hegeszteni. Bár (szigorúan szvsz) praktikusabb lett volna az online verziót megcsinálni bármilyen mobillal kezelhető formátumra, és akkor nem kell appal xarakodni...
(#15) kraftxld
Ha beírod gugliba, hogy Hong Kong airport map, akkor az elsők között ott a hivatalos oldal térképes része. Ja, hogy az is Flash?There is no app for that?
-
perecc94
tag
Már van ALDI-s app is (újságban írja)
Meg lehet vele nézni az akciókat, lehet írni bevásárlòlistát, és van benne boltkereső funkció is. -
Kapanyél
őstag
Ez akkor jó, amikor nem vagy ott... otthon, suliban, melóban, út közben böngészed, hogy hová kell benézned, ha keresel valamit. Vannak, akik céltudatosan vásárolnak és megtervezik az útvonalukat.
Én spec. a bevásárlólistámat is úgy rendezem, ahogyan a megszokott helyemen el vannak rendezve... biztos buziság. -
joey04
titán
Én is ritkán járok ilyen sz*rokba, így nekem is jó lenne, csak nem a mammut
-
Solten
őstag
Obakker, valakinek ehhez mar terkep kell...?
Nehogy eltevedjen...
Legkozelebb csomagoljon egy heti elelmet es vizet...
-
Integra
titán
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
jópár nagycsöcsű van, aki legurul a férje jeepjével a hegyoldalról és ájfónja van, ezeket kell megtartani, mert simán százezreket hagynak ott. és milyen cukiság egy ilyen app. teljesen jól csinálja a mammut menedzsmentje, én is ezt tenném a helyükben.
-
sekli
addikt
Értelmesebb lett volna gyan ezt a weboldalukon megcsinálni, egy az egyben tudhatta volna ezt az összes telefonon. Amikor megláttam a címet, azt hittem, hogy legalább a WiFi-k alapján pozicionál vagy valami.
-
erdoke
titán
Voltam már a Westendnél lényegesen nagyobb bevásárlóközpontban, mégse tévedtem el, vagy ha éppen nem tudtam, hol vagyok, megnéztem a szintenként tucatnyi példányban kirakott, méteres eligazító táblák/képernyők valamelyikét. Nem tűnik jó ötletnek ugyanezzel egy 8-9 centis kijelzőn szöszmötölni, ha nincs rákényszerülve az ember.
-
Mappa
addikt
hát én a westend-el mai napig bajban vagyok. lehet azért, mert évente 1x járok ilyen helyekre
-
Lotusomega
senior tag
Igen hasznos alkalmazás, kéne ilyen minden plazahoz hogy mégtöbbet tudjunk vásárolni
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest