Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• orbano

félisten

válasz Peat;) #200 üzenetére

egyébként félreértés ne essék, nincs bajom sem Veled, sem a véleményeddel, én sem szeretem, ha kihasználja az erőfölényét egy cég, de ez van, el kell fogadnunk. Én úgy tiltakozom ellene, hogy nem veszek Apple terméket :) egyelőre jól megvagyok nélkülük, pedig az iPhonet és az iPod.ot is jó készülékeknek tartom.

• Ulkesh

őstag

válasz Peat;) #195 üzenetére

"Ez nem vélemény Ulkesh hanem igény, még hozzá a tied."

Ez igaz, de egy audiofil topicban EQ-ról elmélkednél, lehet néznének rád, mintha a Marsról jöttél volna :D

"EQ-ról akkor én lemaradtam, én úgy tudtam másolás előtt lehet beállítani magán a készüléken nem. "

Rosszul tudod, a készüléken is állítható, bár csak előre definiált sémákat választhatsz ki.

"A divx és mkv formátumok amiket legális anyagból is előállíthatsz."

Ha legális anyagból konvertálsz, akkor teljesen mindegy, hogy mi a célkonténer (mkv, vagy mov), ha a kodek mindkettőnél H.264, így a minőségük is azonos lesz.

"Nem igazán értem miért kell kiemelve próbálni belekötni a másikba(a többi írásrészletre nem is reagálsz"

A párbeszéd látszatát próbálom megjeleníteni, amiről meg nincs véleményem, vagy nem akarom azt publikálni, azt nem fogom feltüntetni. Szó nincs arról, hogy beléd akartam volna kötni.

"Részemről viszont reménykedem hogy majd változtat az apple az általam említett dolgokon ennyi."

Miért tenné? Övék az online médiaszolgáltatási piac jó 90%-a, gyakorlatilag ők diktálnak ezen a piacon, miért változtatnának egy kicsi és főleg illegális tevékenységet folytató réteg kedvéért? Te a helyükben mit tennél? :D

"Mondjuk ennek köszönhető hogy vannak olyan márkák mint meizu/cowon stb amik származásuk ellenére igen nagyot domborítanak"

No igen, ott ahol ezek készülnek, ott még nem nagyon foglalkoznak a legalitással és szabványokkal. Még...

• orbano

félisten

válasz Peat;) #195 üzenetére

szerintem ő rohadtul nem kötött bele semmibe, ne hőbörögj. egyszerűen elmondta azt az álláspontot, amit nagyjából az Apple is képvisel. miért érdekelje az Apple-t az mp3 meg az avi, meg az mkv, amikor van jól működő saját szabványa jól működő és elterjedt infrastruktúrával. Majd ha a fejükre nő a konkurencia, akkor kénytelenek lesznek lemondani a kizárolagosságról, ahogy anno a Sony is rákényszerült. De amíg Amerikában a hordozható mégialejátszó szinonímája az ipod, addig megtehetik, hogy magasról szarnak a többi szabványra.

• Ulkesh

őstag

válasz Peat;) #191 üzenetére

"legyenek széleskörű beállítási funkciók a zenelejátszásra a készüléken, illetve legyen pár gomb a zsebből történő kezelésre."

Szerény véleményem az, hogy a jó minőségű zenéhez nem kellenek beállítások, sem EQ (ami egyébként van), a zene távirányítása meg adott, ott a headset-en a távirányító, egyedül a hangerőhöz kell csak a zsebemhez nyúlni, de amiatt sem kell előhúzni a készüléket.

"legyen benne felirat támogatású divx és mkv lejátszó."

Nem lesz.
    Az a baj, hogy magyar ésszel próbálsz gondolkodni. A divx és az mkv formátumú videók 99%-a kalóz film, miért is kéne támogatnia egy olyan ország gyártójának, ahol két album letöltéséért millió dolláros kártérítést ítél meg a bíróság?
    No meg miért szarakodna bárki is divx-el és mkv-val, mikor az iTunes-ból pár dollárért kikölcsönözheti, vagy megvásárolhatja a filmet, akár HD minőségben is?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés