- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A kötekedést erősen használtam ok, de nem hiszem hogy hőbörögtem. Kiemelt egy két részt és logikai hibásan reagált azokra mondjuk így. Bármi sértő volt akkor elnézést Ulkeshtől.
A jól működő saját szabvány is az a dolog amit a felhasználónak el kell fogadnia, alkalmazkodnia, időt szánni a korábbi anyagainak az átalakítására.
Nyugi, Apple topikokkal felhagytam egy időre.
És újra leírom hogy szuper készülékek. A régi ipodokhoz képest hatalmast lépett az apple a touch/iphone-al előre ez tény. Nem véletlenül kritizálom hiszen vannak részek amik nagyon tetszenek bennük és szívesen használnám azt a részt.
Ulkesh: Ok, reménykedem akkor hogy egy kis gyártó lekoppintja egy az egyben az iphone os-t s kiegészíti pár dologgal
Nekem még ez így nem oké ez van.
Ami kimaradt hogy akksi szinten kiváncsi vagyok mi lesz jövőre, mert ott én nem tudok nagy fejlődésről pedig kéne. Hírek vannak új technológiákról de gyakorlatban nem igazán érvényesülnek. De ez minden készüléket érint, csak Apple szerencsére odafigyel erre a dologra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest