- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
válasz
runner 125 #102 üzenetére
DPI
-
evone
őstag
Jajj ez flash tema annyira leragott. Ettol meg a Safari a legjobb mobilos bongeszo ami valaha is letezett.
En probaltam youtubeot anno N95on nezni bongeszobol, annyit tapasztaltam hogy a telefon majdhogynem a hasznalhatatlansagig lelassult, a kep szaggatott, tul logott a lejatszo a lathato teren kivulre stbstb... Ezert valoban kell flash, hogy szaggason meg lefaggyon a faszba az egesz telefon.
Olvasd el ezt. Akkor szted itt arra gondolt hogy a radio szoftvere kerul 5 forintba, vagy maga a HW?
-
evone
őstag
válasz
Mr.Csizmás #74 üzenetére
Te komolyan azt hiszed bazz hogy ezt a kepet az apple rajzolta?
Siman tud annyit mint egy N900, csak egy kicsit olvasgatni kellene, nem csak ilyen baromsagot irosgatni. Ma már mindent tud amit egy symbian nokia, szoval nem értem hogy MIT KÉNE MÉG TUDNIA?
-
evone
őstag
A 3G ára csokkent a T-Mobilnal.......... Idővel a 3GS is csokkeni fog, mikor kijon az uj iPhone.
Kulonben meg szivesen veszek egy draga iPhonet ami nem ertektelenedik el par honap alatt. Mint hogy vegyek egy 100 ezres Nokiat amit 1 ev mulva 10 ezerert tudok eladni csak. A mostani 6300amat is 15ert vettem.
-
evone
őstag
válasz
Mr.Csizmás #67 üzenetére
Látod, most ugyanazt csinaltam amit te, csak az árakat néztem es leszarom hogy semmit nem tudok az adott telefonrol.
Kulonben meg miert is ne kellene fikazni az N900at, mikor az iPhone kijott akkor nem az volt hogy fiaskó, csak ment a fika hányás tobbezer kommenten keresztul. Szoval az N900 ugyanakkora rakás szar mint az iPhone volt mikor kijott. ennyit errol.
-
evone
őstag
Valoban, mikor egy Nokia kerul 200 ezerbe 0 tudással ( [link] ) vagy béta bongeszovel ugyanigy ( [link] ) akkor nincs semmi gond. De mikor az Apple ugyanennyiert ad valamit, akkor az már drága.
Értehető!
Igazad van.
Nokia 200 ezer forint = nincs semmi gond.
Apple 160-180 ezer forint = ÚRISTEN SZENTSÉGTÖRÉS, ISTENKÁROMLÁS -
evone
őstag
Kiváncsi vagyok hany iPhonnak kell még kijonnie hogy észrevegyétek végre hogy eddig ugyanannyiba kerult mindegyik.
Most a 3Gs pontosan annyiba kerul mint anno a 3G. Egy centel se több. Allandoan csak az árát talalgatjatok, meghogy most mennyivel kerul tobbe stb.
Kozbe mindig ugyanannyiba kerul.
Az Apple nem szokott árakat emelni.
-
evone
őstag
Te jo eg! Nincsen az N900ba MMS /o\ De szanalmas!!!!444444 Ebbol is latszik hogy egy 2 forintos telefon is tobbet mint az N900.
- Mielott valaki azt hiszi hogy ezt komolyan gondoltam, olvasgassa vissza az elozo topicok fikazoinak a hozzaszolasait, mert kb ez a lenyeg az osszesnek.
-
evone
őstag
válasz
Mr.Csizmás #47 üzenetére
Te latsz itt valahol WIFIT? Elolapi kamerat? Multitouch kijelzot? stbstbstb, latsz a nokiara olyan SZINTU alkalmazas boltot mint az App Store? Mert én nem. Van annyi alkalmazas ezekre a touchscreen telefonokra mint az Apple vagy a Google telefonjara? Nincsen.
Ja es szamoljuk mar ki hogy ez hanyadik rokabor? A nokia kiad egy telefont, aztan kiadja meg1x butabban, aztan harmadjara is kihereli. Az Apple ezzel szemben csinal egy telefont évente, nem felejti el frissiteni a regi telefonjait sem, es mindig fejleszt valamit. Ha valami hianyzik elobb utobb ugyis megkapod: lasd MMS, Videofelvetel ( az elobb irtak mar hogy biztos tudott volna a 3G is felvenni, csak eppen 15FPS-el, ennek meg mi ertelme lett volna? ehelyett most van 640x480 30FPS ) copy paste MINDENHOL, az elobb irta valaki hogy nokianal nem lehet bongeszoben copy pasteolni. hogy is mondtad te? ja igen: szanalom.
Ezért nem értem miert kell allandoan beszolnia valakinek.
-
evone
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Teljesen igazad van.
Okos ember vagy.
Egyebkent mit gondolsz arrol hogy a Nokia 1 even belul ugyanazt a telefont kiadta 3x?
Az erintokepernyosekre gondolok, csak mindig egyre butabb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest