Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tikshow

addikt

válasz Mr.Csizmás #77 üzenetére

na ja, tényleg csökkenhetne az ára(hová most lett 80.000)... anno 2 éve megvettem egy n76-ot 120.000ért kb(akkor jött ki) elvileg volt benne egy fasza kis kamera ami 320*240-be(akkoriban az n95 tudott csak 640*480-at de voltak problémái még később a viewty pöpecül) tudott felvenni meg egy 3.2 megapixeles képet csinált, a telefon se nézett ki rosszúl, sőt, baromira tetszett, de olyan istentelenül szar képet csinált meg videót, hogy az hihetetlen, jó, nem is nagyon videóztam vele(előtte d600-am volt azzal toltam sokat) mondom kibírom még egy pár hónapig és majd karácsonykor eladom mondjuk 80ért és veszek viewty-t, hát 25.000!!!!! -ért vették meg... azt el is felejtettem mondani, hogy az első 3 hétbe szervízbe volt(mert a nokiánál nincsen 3 napos cseregari! - mondjuk elvileg már sehol sem, de a szifont szervíz nélkül cserélik - ez mondjuk pozitív dolog sztem - mert magyarba nincsen szervíz), mert 10 percenként kifagyott - tudom, rossz példa, mert a nokia egyik legnagyobb bukása volt a telefon, meg az én legnagyobb bukásom is, de na, van ilyen
    témához visszatérve, nekem csak egy xenon(vagy dupla led) vaku kellene bele, meg flash, de ez is csak annyihoz, hogy a flash alapú menüket lehessen kezelni - ennyivel kifújtam eddig - ja, meg, ha kiválasztok egy zenét előadó vagy album szerint akkor ne csak azt az előadót vagy albumot ismételje... mind1 playlistet kibírom, csak így felesleges a cover flow...

szvsz a bt fájlküldés hiánya nem okoz gondot, az a2dp-t tökéletesen támogatja(jobban szól a headsetem ezen, mint a viewty-n anno) - szóval most lehet szidni így meg úgy, de olyan funkciók hiányoznak belőle amiket nem használok, a 3G-t meg a 2G-t én is utáltam, mert sok minden hiányzot belőle ami nekem kell, a 3Gs-be meg már minden benne van amit eddig valaha használtam, vagy használi fogok - és gyorsabban, mint eddig bármelyik telefonom - ennyi :)

Új hozzászólás Aktív témák