- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
fordítsuk meg: miből gondolod, hogy brutális az Apple SoC? Az alkalmazások alatti teljesítményből? Akkor az lehet simán az iOS előnye is ennyi erővel...
217: hát még bőven pedig hova szerintem. még közel sem értünk el oda, hogy minden azonnal induljon, hogy soha semmi ne röccenjen meg, plusz ar, vr stb dolgok alá kell. pont ezek annyira engem sem fognak meg, de biztos lesz még olyan funkció a jövőben, amihez kell a brutál vas. plusz azért volt nekem csúcs droidom meg best buy kategóriás kínaim is, és bár utóbbi tényleg nagyon megérte az árát, azért már platformon belül is éreztem, hogy mennyivel jobb volt egy csúcskategóriás vas.
-
joey04
titán
akkor mégis hogy állapítod meg hogy melyik a jobb nyers erőben? nem kockaként kell gondolkodni...
ami tény, hogy az idei csúcs vasak végre elérik legalább az a10 teljesítményét. az a10x meg köröket ver megint mindenre. akinek persze zárt az ios azt nem érdekli, sőt, igazából engem sem, csak ugye itt a fórumon elhangzott olyan is, hogy a vas is csak átlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest