- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
fordítsuk meg: miből gondolod, hogy brutális az Apple SoC? Az alkalmazások alatti teljesítményből? Akkor az lehet simán az iOS előnye is ennyi erővel...
217: hát még bőven pedig hova szerintem. még közel sem értünk el oda, hogy minden azonnal induljon, hogy soha semmi ne röccenjen meg, plusz ar, vr stb dolgok alá kell. pont ezek annyira engem sem fognak meg, de biztos lesz még olyan funkció a jövőben, amihez kell a brutál vas. plusz azért volt nekem csúcs droidom meg best buy kategóriás kínaim is, és bár utóbbi tényleg nagyon megérte az árát, azért már platformon belül is éreztem, hogy mennyivel jobb volt egy csúcskategóriás vas.
-
joey04
titán
akkor mégis hogy állapítod meg hogy melyik a jobb nyers erőben? nem kockaként kell gondolkodni...
ami tény, hogy az idei csúcs vasak végre elérik legalább az a10 teljesítményét. az a10x meg köröket ver megint mindenre. akinek persze zárt az ios azt nem érdekli, sőt, igazából engem sem, csak ugye itt a fórumon elhangzott olyan is, hogy a vas is csak átlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TV antenna és jelerősítés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SkyShowtime
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest