Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tigerclaw nagyúr válasz  Auratech

üzenetére Auratech

üzenetéreAz egyértelmű hogy bizonyos kreatív szakmákhoz léteznek nagyon profi és jól használható iOS appok. Ha valaki mondjuk rajzol, vagy multimédiás fájlokat szerkeszt azokhoz egész jók vannak. (legalábbis én mint kívülálló, úgy hallottam, olvastam) Sőt ugye nem csak szerkeszteni, de előállítani is lehet. Szoktak még demózni különböző 3D-s tervező appokat is, de azokat még annyira se tudom megítélni. A klasszikus irodai szoftvereket tekintve viszont szerintem még le vannak maradva a tabletek, akár az iWorks-ös, akár az MS Office vonalat nézem. Ott hiányzik az egér nagyon, a gyors munkához, illetve a nagyobb képernyő. Én még egy átlagos - viszonylag kicsi és buta - táblázatot sem készítenék szívesen tableten. 
Új hozzászólás Aktív témák
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest