- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az egyik tunerem WHQL x64 drivere hosszú időn keresztül (kettő és fél év...) hibásan működött, amennyiben hw encoder-t használtam (a Vista és a W7 is ezt telepítette WU-ről). Szóval a kártya egyik legfőbb funkciója volt hibás. Ilyenre én semmilyen aláűírást nem adnék meg. Pedig ott volt a hibátlan driver, csak a Leadtek úgy gondolta nem ér meg neki $450-t ennek a tunernek a támogatása (nem tudom miért, de ezt a tunert teljesen el akarta felejteni, pedig a mai napig a legjobb terméke.)
A Gigabyte E8000 első x64 drivere analog módban minden esetben kékhalált okozott, csak DVB-T módban működött stabilan. Kritikus hiba, az egyik legsúlyosabb. A driver szintén megkapta a WHQL minősítést. Pedig egyértelműen driverhiba volt, ugyanis a PxDTV2300 H driverével a tuner hibátlanul működött.
Asus PE6x00 x64 drivereinek egyes változatai csak részben települtek fel sokáig, (HID, azaz az erre kapcsolódó távirányító pl nem működött) ezek is WHQL minősítésűek voltak.
És volt még pár eset, ami számomra egyértelműen bebizonyította, hogy semmit sem jelent, hogy oda van biggyesztve az a négy betű. Ha valaki minden asztali Win alatt támogatott hw-t akar kiadni WHQL driverrel, az $900-jába kerül. És elnézve mennyi hw van a piacon, ez nem gyenge summa. Érdemes csak a Catalyst által támogatott hw-eket szépen beszorozni ezzel a $900-ral...
Hol lehet egyébként megnézni ezeket a minősítéseket?
-
TOM-202
senior tag
-
Vertic
aktív tag
Én próbáltam XFX-el hadakozni egy 5870 ügyében, ami random időközönként fagy, de csak játékokban, ott viszont mindegyikben (vagy újra tudja indítani a drivert a win7, és akkor ott is van az event logban, vagy még a monitor is kikapcsol és csak a reset segít).
Első körben mindent frissíttetek velem, a BIOStól elkezdve driveren át, win reinstall, semmi változás. Aztán mondták, hogy küldjem vissza. Először a hazai nagyker ült rajta 2-3 hétig, nem tudták reprodukálni, aztán kérdezték mi legyen, mondtam küldjék ki az xfx-nek, oda kiküldték, ismét néhány hét eltelt, majd visszajött a kártya, hogy TEST OK.
Nem írták le, hogy mit és mennyi ideig teszteltek, de lényegtelen is. Ami lényeg, hogy visszakaptam a szerintem hibás kártyát, aminek szerintük semmi baja, és biztos a konfigommal van valami gebasz. Az, hogy akkor hogyan tudnám kideríteni, hogy micsoda lehetne a ludas természetesen már nem az ő hatáskörük. Mellesleg mikor visszaraktam az előző kártyámat a gépbe, az csont nélkül működött végig... és ne magyarázzák nekem, hogy egy 620W-os cooler master táp nem bír elég delejt adni neki, mert 500W-os van a speckóban, mellesleg pedig a FurMarkkal nem bírtam sehogy se lefagyasztani, pedig 90fokig felfűti, ami játékban soha nem fordult még elő.
Hát köszi szépen. Többet ettől a gyártótól nem veszek semmit. -
Gregorius
őstag
-
Gregorius
őstag
Szemléltetném a problémát:
Akár GUI-ból telepítem, akár a kicsomagolt telepítőből konzolból. Az AMD fórumon is igen hosszan volt róla szó, az ottani workaroundok sem működnek. Az elmúlt fél évben volt olyan pakk is, ahol csak és kizárólag az Install Manager települt és annyi. Az utolsó csomag a 10.7 volt, ami rendesen települt (és települ mind a mai napig, tehát nem út közben romlott el valami a rendszeremen). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Filmvilág
- nVidia tulajok OFF topikja
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest